Rıza Çalımbay: Zamana İhtiyacımız Var

Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Beklentinin çok altında oynadık. Bu durum böyle gitmez. Bunun düzelmesi gerekiyor” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Lider oyuncuların kendilerine çekidüzen vermeleri gerekiyor. Zamana ihtiyacımız var. Sezon başında göreve gelseydik durum daha farklı olabilirdi. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”

Süper Lig’in 15. hafta maşında Beşiktaş ile Fenerbahçe, Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Hakem Atilla Karaoğlan’ın yönettiği karşılaşmadan Fenerbahçe, 3-1 galip ayrılarak, averajla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri, 10. dakikada Edin Dzeko, 63. dakikada Dusan Tadic (p), 90+6. dakikada Sebastian Szymanski kaydetti. Beşiktaş’ın tek golü ise 24. dakikada Chamberlain’den (p) geldi. Fenerbahçe, bu galibiyet ile puanını 40’a yükseltti. Beşiktaş ise 26 puanda kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay, özetle şunları söyledi:

“Maça kötü başlamadık ama zaman ilerledikçe hata yapmaya başladık. Kapasitemizin altında oynadık. Oyuncular istediklerimizi yapamadı. Üzgünüz. Mükemmel bir taraftar topluluğunun önünde beklentinin çok altında oynadık.

Bu durum böyle gitmez. Bunun düzelmesi gerekiyor. Lider oyuncuların kendilerine çekidüzen vermeleri gerekiyor. Zamana ihtiyacımız var. Sezon başında göreve gelseydik durum daha farklı olabilirdi. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir