Rıza Çalımbay: İki Takımda İstediği Sonuca Ulaşamadı

Fenerbahçe ile berabere biten karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe ile kendi sahasında oynamak çok zor. Çünkü çok büyük bir taraftara sahipler” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Biz bugün daha önceki oynadığımız maçtaki hataları yapmadık. Ortada geçen bir maçtı. Şimdi tek amacımız rövanştaki maçı en iyi şekilde bitirmek.”

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Demir Grup Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, özetle şu ifadeleri kullandı:

“İki takımda bugün avantaj ve galibiyet için oynadı. Hiçbir zaman kapanma gibi bir şey düşünmedik. Hem de 3 gün önce oynadığımız maçında rövanşıydı. Çok iyi bir mücadele vardı ortada. İki takımda istediği sonuca ulaşamadı.

Fenerbahçe ile kendi sahasında oynamak çok zor. Çünkü çok büyük bir taraftara sahipler. Biz bugün daha önceki oynadığımız maçtaki hataları yapmadık. Ortada geçen bir maçtı. Şimdi tek amacımız rövanştaki maçı en iyi şekilde bitirmek.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir