Jorge Jesus: Kazanamadık Ama Berabere Kaldık

Demir Grup Sivasspor ile berabere biten karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, “İki maçlı bir eleme olduğunu biliyorduk. Bugün bizim için önemli olan kazanmak, kazanamıyorsak da kaybetmemekti. Bugün de bu şekilde oldu. Kazanamadık ama berabere kaldık” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Takımım defansif anlamda iyiydi. Gol yemeden maçı tamamladık ki, 8 maç üst üstte gol yemiştik. Gol yememiş olmamız bizim için pozitif gösterge. Buradan beraberlikle ayrılıyoruz. Daha fazla pozisyona giren taraf bizdik. Sivasspor’un bir şutu vardı.”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 0-0 berabere sona eren karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Jesus’un açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“İki maçlı bir eleme olduğunu biliyorduk. Bugün bizim için önemli olan kazanmak, kazanamıyorsak da kaybetmemekti. Bugün de bu şekilde oldu. Kazanamadık ama berabere kaldık.  Takımım defansif anlamda iyiydi. Gol yemeden maçı tamamladık ki, 8 maç üst üstte gol yemiştik. Gol yememiş olmamız bizim için pozitif gösterge. Buradan beraberlikle ayrılıyoruz. Daha fazla pozisyona giren taraf bizdik. Sivasspor’un bir şutu vardı.

Kazanamadık evet ama şunu çok merak ediyorum. VAR nasıl bizim penaltımızı vermez. Hakem görmemiş olabilir. O pozisyonda King’in arkasında kaldı, iyi görememiş ve analiz edememiş olabilir. VAR nasıl böyle penaltıyı vermez, anlayamıyorum. Penaltı kesin gol olur diye bir şey yok ama penaltımızın hiç şüphe getiren bir yanı yoktu. Kesinlikle penaltının verilmesi gerekiyordu. Tekrarını pek çok kez izledim. Kaleci King’i düşürüyor. VAR vermedi, vermek istemedi.

Şampiyonluk yarışı

Biz rakibimizden önce de oynasak, sonra da oynasak her zaman inanmaya devam ediyoruz. Hala şansımızın ve İhtimalimizin olduğuna düşünüyoruz ki Galatasaray’ın sahasında da onlarla bir maçımız olacak. Teknik ekip, futbolcular, Samandıra’da çalışan bütün personel, hepimiz ihtimalimizin olduğuna inanıyoruz.

Şu anda iki turnuvada yolumuza devam ediyoruz. Kupa’da da finale çıkabiliriz. Ligde de sonuna kadar kovalayacağız. Fenerbahçe en son ne zaman sezonun son ayında çift kupa ihtimali ile yarıştı, tam olarak bilmiyorum ama şu anda bu ihtimal var. Kazanabiliriz de kazanamayabiliriz de ama şunu biliyorum ki, son saniyeye kadar savaşacağız.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir