Muğla: Köyceğiz, Toparlar Şelalesi

Toparlar Şelalesi; Muğla’nın Köyceğiz İlçesi, Toparlar Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Şehir içi ulaşım araçlarıyla ulaşım mümkündür.

Tabelası küçük dikkat etmek gerekiyor. İçeri doğru girince çam ağaçları karşılıyor insanı ve suyun sesini duymaya başlıyorsunuz. Güzellikleri görmek için sıkı bir yürüyüşe hazır olmalısınız neyse ki durup dinlenmeyi bahane edecek bir çok güzellik var.

Yürüyüşü, sekmeyi, kızıl toprağı da düşünürsek kesinlikle rahat bir ayakkabı, eşofman, şapka, içeceklerimizle ve soğuk suda serinlemek istiyorsanız mayonuzla ve tedarikli gitmelisiniz.

İlk şelaleden sonra vazgeçmeyin ve kayalardan sekerek ilerlemenin zevkini çıkararak gezinizin tadını çıkarın. Her yerde oluşan küçük gölcükler dağlardan sızan suların ve üstündeki çiçeklerin görüntüsü size unutulmaz bir gün yaşatacaktır.

Çünkü Köyceğiz’e sadece 8 km. uzaklıktaki Toparlar Şelalesi, yılın en sıcak aylarında dahi Trekking ve doğa hayranları için, 15 dakikalık bir doğa yürüyüşü ile ulaşarak, serinleyebilecekleri uğrak yerlerinden biridir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir