Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Sert Tepki: Montajcı Sahtekar

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın TRT yayınında kendisiyle ilgili söylediği “Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. ‘Haydi, haydi’ türü. Ama montaj ama şu ama bu…” sözlerini paylaşıp “Montajcı sahtekar” yorumu yaptı.

Haber Merkezi / Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TRT yayınında kendisiyle ilgili söylediği “Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. ‘Haydi, haydi’ türü. Ama montaj ama şu ama bu…” sözlerini paylaşıp “Montajcı sahtekar” dedi.

Kılıçdaroğlu, açıklamasının devamında, “Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!” ifadelerini kullandı.

İkinci turda Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan’ın ilk tur öncesi sarf ettiği “Cehennemin kapısını kapatmak” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin ise şunları söyledi:

“İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan’ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!”

Erdoğan ne demişti?

CHP Genel Başkanı sırtını PKK terör örgütüne dayamıştır. Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. ‘Haydi, haydi’ türü. Ama montaj ama şu ama bu. PKK’lılar videolarla bunlara destek verdi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir