Kılıçdaroğlu: Tüyü Bitmemiş Yetimin Hakkını Burunlarından Fitil Fitil Getireceğim

Kemal Kılıçdaroğlu, “Şu anda devletin içinde olup devlet memuru değil de parti memuru gibi davranan, her türlü yolsuzluğa bulaşan, 15 Mayıs’tan sonra acaba belgeler Bay Kemal’in eline geçer mi diye belge imha etmeye kalkan sözde memurlara da seslenmek isterim” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Hangi belgeyi yok ederseniz yok edin, Bay Kemal mutlaka o yolsuzlukların izini bulacaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkının onların burnundan fitil fitil getirecektir.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 17-25 Aralık soruşturması kapsamında rüşvet kabul etmemesiyle gündeme gelen gümrük memuru Teoman Coşkun Dudak’ı ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Devleti için çalışan, yolsuzluklara boyun eğmeyen, haksızlıklara karşı duran saygıdeğer bir devlet memurunu ziyaret ettim. Kendisine teklif edilen rüşvetleri almayan, almadığı için biraz ikinci sınıf vatandaş muamelesi gören bir kişi. Bu kişiye sahip çıkmak, devlete sahip çıkmak demektir…

Şu anda devletin içinde olup devlet memuru değil de parti memuru gibi davranan, her türlü yolsuzluğa bulaşan, 15 Mayıs’tan sonra acaba belgeler Bay Kemal’in eline geçer mi diye belge imha etmeye kalkan sözde memurlara da seslenmek isterim.

“Bay Kemal mutlaka o yolsuzlukların izini bulacaktır”

Hangi belgeyi yok ederseniz yok edin, Bay Kemal mutlaka o yolsuzlukların izini bulacaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkının onların burnundan fitil fitil getirecektir.

Bize Memur Teoman gibi devlete sahip çıkan, aldığı maaşın hakkını veren kişilere ihtiyacımız var. Namuslu, dürüst adama sahip çıkmak Bay Kemal’in görevi.

Reza Sarrab adamlarına gümrükten malı geçiremediniz, istediği kadar rüşvet verin diyor. Konuşma şöyle bitiyor. Memur Teoman rüşvet almayınca Reza Sarrab şunu söylüyor: Teoman’a neler ne vaatler, yok ama yok adam almıyor. Namuslu, dürüst adama sahip çıkmak Bay Kemal’in görevi…”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir