“Kılıçdaroğlu Adaylığını Açıklayacak” İddiası

Tv 100’de yayınlanan bir programda açıklamalarda bulunan Gazeteci Barış Yarkadaş,  “18 Ocak’taki toplantıdan sonra belki de 24 Ocak’ta Kemal Bey’in adaylığı dört sloganla gündeme gelebilir. Bunlar, ‘liyakat, adalet, refah ve kalkınma olabilir…” dedi ve ekledi:

“Benim CHP Genel Merkezi’nden edindiğim izlenim Kemal Bey’in bu görüşmeler tamamlandıktan sonra 15 Şubat ile 1 Mart arasındaki bir tarihte Cumhurbaşkanlığı adaylığını Ankara’da açıklayacağı yönünde…”

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili Tv 100’de yayınlanan bir programda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun her koşulda adaylığa hazır olduğunu belirten Yarkadaş, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını ilan edeceği tarihi de paylaştı.

Yarkadaş, programda, “18 Ocak’taki toplantıdan sonra belki de 24 Ocak’ta Kemal Bey’in adaylığı dört sloganla gündeme gelebilir. Bunlar, ‘liyakat, adalet, refah ve kalkınma olabilir… Benim CHP Genel Merkezi’nden edindiğim izlenim Kemal Bey’in bu görüşmeler tamamlandıktan sonra 15 Şubat ile 1 Mart arasındaki bir tarihte Cumhurbaşkanlığı adaylığını Ankara’da açıklayacağı yönünde…” ifadelerini kullandı.

Yarkadaş, “6’lı masa ile birlikte mi açıklayacak?” sorusuna ise “Altılı masa olsa da olmasa da Kemal Kılıçdaroğlu 1 Mart’a kadar adaylığını açıklayacağı yönünde çeşitli iddialar var” yanıtını verdi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir