Jorge Jesus: Artık Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Değilim

Türkiye Kupası’nı kazandıkları maç sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ”Fenerbahçe renklerini savunduğum son maçımdı bugün. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, başkanımıza teşekkür ediyorum beni buraya getirdiği için. Bugünden itibaren serbest bir teknik direktörüm ve başka maceralar arayış içerisinde olacağım” dedi ve ekledi:

“Buraya dair her şeyi iyi bir şekilde hatırlayacağım. Türkiye Ligi çok çekişmeli ve yarışmacı bir lig, güçlü bir lig. Aynı zamanda kupada öyle. Kolay olmadı bizim için. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onlar bana her zaman sevgi gösterdiler. Ben ülkem dışında çalıştığım her yer de bir kupa kazandım mutlaka. Burada da bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.”

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir’i 2-0 yenerek, kupayı yedinci kez müzesine götürdü. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Türkiye Kupası’nı kazandıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu. Jesus’un açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

Kupa kazanmak her zamaan çok önemlidir çünkü Fenerbahçe 8 yıldır hiçbir kupa kazanamıyordu. Dolayısıyla bugünkü kupayı kazanmak bizim için çok anlamlı. Oyuncularım da bu kupayı kazanmayı hak ediyordu. Ligde son haftalara kadar şampiyonluk içerisinde olduk ve şimdi ülkenin en önemli ikinci kupasını kazandık. Çok mutluyum, oyuncularımız için çok mutluyum, başkanımız için çok mutluyum, taraftarlarımız için çok mutluyum. Bu kupayla birlikte Fenerbahçe tarihine geçmiş olduk.

İki rakibimizden Beşiktaş ve Galatasaray’dan 15 maç fazla yaptık bu sene. Aynı zamanda Avrupa’da almış olduğumuz puanlarla hem ülke sıralamasını hem de Fenerbahçe’nin UEFA’daki kulüpler sıralamasındaki yerini iyileştirdik, yukarı çektik. Sezon bizim için biraz parlak geçti.

Tamamen parlak oldu diyebilmem için ligi de kazanmamız gerekiyordu ama kupayı kazandık. Avrupa Ligi’nde de gruptan çıktı ve bu kupayı kazanan Sevilla’ya karşı elendik. İlk yılımız için iyi bir sezon oldu diyebilirim. Şimdi yapmamız gereken şey dinlenmek.

Fenerbahçe renklerini savunduğum son maçımdı bugün. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, başkanımıza teşekkür ediyorum beni buraya getirdiği için. Bugünden itibaren serbest bir teknik direktörüm ve başka maceralar arayış içerisinde olacağım.

Buraya dair her şeyi iyi bir şekilde hatırlayacağım. Türkiye Ligi çok çekişmeli ve yarışmacı bir lig, güçlü bir lig. Aynı zamanda kupada öyle. Kolay olmadı bizim için. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onlar bana her zaman sevgi gösterdiler. Ben ülkem dışında çalıştığım her yer de bir kupa kazandım mutlaka. Burada da bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir