İYİ Parti Lideri Akşener’den ‘Adaylık’ Açıklaması: Mesajınızı Aldım

İYİ Parti Lideri Akşener, “Sevgili gençler, değerli takipçilerim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin 1500’ü aşkın mailiniz bize ulaştı. Gençlik politikalarından arkadaşlarım tek tek okudular, bazılarına da ben baktım. Bakmaya devam ediyorum” dedi ve ekledi:

“Endişelerinizi anlıyorum, mesajınızı aldım. Şundan emin olun, bunun bir söz olarak kabul edin bu ülkenin 13. cumhurbaşkanı Altılı Masa’nın önerdiği isim olacak. Hiç merak etmeyin çok az kaldı.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, resmi Instagram hesabından bir video paylaştı. Takipçilerinden gelen maillere ilişkin konuşan Akşener, söz konusu mesajların cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin olduğunu söylerken; ”Endişelerinizi anlıyorum, mesajınızı aldım” dedi.

Akşener şu ifadeleri kullandı: “Sevgili gençler, değerli takipçilerim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin 1500’ü aşkın mailiniz bize ulaştı. Gençlik politikalarından arkadaşlarım tek tek okudular, bazılarına da ben baktım. Bakmaya devam ediyorum. Endişelerinizi anlıyorum, mesajınızı aldım. Şundan emin olun, bunun bir söz olarak kabul edin bu ülkenin 13. cumhurbaşkanı Altılı Masa’nın önerdiği isim olacak. Hiç merak etmeyin çok az kaldı.”

Akşener’in açıklamalarda bulunduğu videonun arka planında Musa Eroğlu’nun seslendirdiği ‘Yolun Sonu Görünüyor’ türküsünün çalması da dikkat çekti.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir