İsmail Kartal: Yolumuza Devam Ediyoruz

MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Skor daha farklı da olabilirdi ama sonuçta 2-1 kazandık. 3 puanı aldık ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / Süper Lig’in 23. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü, Şükrü Saraçoğlu’nda karşı karşıya geldi. Hakem Cihan Aydın’ın yönettiği karşılaşmadan Fenerbahçe, 2-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 20. ve 32. dakikalarda Cengiz Ünder atarken, MKE Ankaragücü’nün tek golünü ise 13. dakikada penaltıdan Tolga Ciğerci kaydetti.

Fenerbahçe, bu sonuç ile Süper Lig’de puanını 60 yaptı ve liderliğini sürdürdü. MKE Ankaragücü ise 28 puanda kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal’ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Ankaragücü’ne karşı iyi hazırlandık. 2-1 kazandık ama daha farklı da kazanabilirdik. Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftık.  Biz daha fazla gol pozisyonuna girdik. Rakibimiz penaltıdan gol buldu. Onun dışında fazla ceza sahamıza giremediler. Kornerleri de yok.

Daha fazla ürettik, gol pozisyonuna girdik. Sadece pozisyonları değerlendiremedik. Bu bir yarış, puan maçı. Bugün 3 puan almak için sahaya çıktık. 3 puanı aldık, yolumuza devam ediyoruz.

Son 25 günde 6. maçımızı oynadık. Bu kolay değil. Buna rağmen takımım yine yüksek performansla mücadele etti. Skor daha farklı da olabilirdi ama sonuçta 2-1 kazandık. 3 puanı aldık ve yolumuza devam ediyoruz.

Oyuncularımızın hepsiyle konuşuyoruz. Maç maç, rakibe göre… Bazıları yorgun oluyor, bazılarında gribal enfeksiyondan dolayı halsizlik oluyor. Onları dinlendiriyoruz. Oynatacağımız oyuncularla konuşuyoruz. Kupa, lig. Önümüzdeki dönemde maç trafiği daha da yoğunlaşacak.

Oyuncularımla konuşarak, değerlendirmeler yaparak; hem de oyunculara yük dağılımı yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz. Her oyuncumuz bizim için değerli ve kıymetli. Birilerini oynatarak, birilerini dinlendirerek, takım içindeki dengeleri koruyarak işimizi yapmaya çalışıyoruz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir