İsmail Kartal: Oynadığımız Futbol Beni Mutlu Etti

Adana Demirspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Kazanmayı hak eden taraf bizdik, sadece istediğimiz golü bulamadık. Bu oyunun sonucunda aldığımız 1 puanla yine lider olarak millî araya giriyoruz” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Keşke bu akşam birkaç gol atıp galibiyetle liderliği ele geçirseydik. Ama oynadığımız oyun, futbol beni çok mutlu etti. Oyuncularımın hepsini tebrik ettim. Bu millî arada da en iyi şekilde tekrar hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz.”

Süper Lig’in 12. hafta maçında Adana Demirspor ile Fenerbahçe, Yeni Adana Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hakem Umut Meler’in yönettiği karşılaşma golsüz sona erdi.

Fenerbahçe, Adana Demirspor beraberliğinin ardından Süper Lig’de 31 puana ulaşarak Galatasaray’la aynı puana geldi ve liderlik koltuğunda oturdu. Adana temsilcisi ise 22 puanla 3. sıraya yükseldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal’ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Adana Demirspor kendi seyircisi önünde bu sezon hiç maç kaybetmedi, bütün maçlarını kazandı. İlk defa bizim maçta puan kaybetti. Bu takımın ne kadar etkili olduğunu biliyorduk. Bu maça çok iyi hazırlandık. Oyunun başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi, oyunu domine ettik.

Özellikle ilk yarıda çok net 4-5 tane %100 pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda aynı oyunumuza devam ettik, rakibimize neredeyse hiç pozisyon vermedik. Bir stoperleri oyuna girdi, uzaktan şut attı, direkten döndü. Onun haricinde hiç net pozisyon vermedik. Bugün güzel bir mücadele ortaya koyduk, güzel bir maç oldu.

Kazanmayı hak eden taraf bizdik, sadece istediğimiz golü bulamadık. Bu oyunun sonucunda aldığımız 1 puanla yine lider olarak millî araya giriyoruz. Keşke bu akşam birkaç gol atıp galibiyetle liderliği ele geçirseydik. Ama oynadığımız oyun, futbol beni çok mutlu etti. Oyuncularımın hepsini tebrik ettim. Bu millî arada da en iyi şekilde tekrar hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz.

Bugün oynayan oyuncular hiçbir eksik oyuncuyu aratmadı sahada. Ben başta beri söylüyorum, hiçbir zaman sakatlıklara sığınan bir antrenör değilim. Çubukluyu giyen her oyuncu bizim için en değerli oyuncudur. Bugün de sahaya çıkan bütün oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Hepsi çok iyi futbol oynadılar, hepsini tebrik ediyorum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir