İsmail Kartal: Önümüze Bakıyoruz

Samsunspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Bugün kazanmayı çok istediğimiz maç berabere bitti. Önümüze bakıyoruz” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Bugün kazanmayı çok istiyorduk. Buraya gelen bütün taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorduk, olmadı. Şimdi önümüzde Başakşehir maçı var ve o maç için en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.”

Süper Lig’in 21. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Samsunspor, Şükrü Saraçoğlu’nda karşı karşıya geldi. Hakem Bahattin Şimşek’in yönettiği karşılaşma 1 – 1 berabere sona erdi.

Karşılaşmanın ilk golünü 12. dakikada Fenerbahçe adına İrfan Can Kahveci kaydetti. Samsunspor’un golünü ise 63. dakikada Emre Kılınç kaydetti.

Fenerbahçe, bu sonuçla  puanını 54’e yükseltirken, Samsunspor 22 puana ulaştı. Ligin bir sonraki maç haftasında Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir’e konuk olurken, Samsunspor sahasında Kayserispor’u ağırlayacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal’ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Maça iyi başladık. Golden önce Tadic’in %100 bir pozisyonu var. Gol, sonra Dzeko’nun ilk devre karşı karşıya net bir pozisyonu var. İkinci yarıya çok iyi başlayamadık. Sonuçta beklemediğimiz anda yediğimiz bir gol var. Daha sonra yapmış olduğumuz hamlelerle son 15-20 dakika 3-4 tane net pozisyon bulduk. Bunları da değerlendiremedik.

Bugün kazanmayı çok istediğimiz maç berabere bitti. Önümüze bakıyoruz. Bugün kazanmayı çok istiyorduk. Buraya gelen bütün taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorduk, olmadı. Şimdi önümüzde Başakşehir maçı var ve o maç için en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.

Hamleler sonrası oyundaki değişiklik istediğimiz gibi oldu ve rakibin üçüncü bölgesine biraz daha hareketlilik geldi, oradaki pas bağlantılarını biraz daha iyi kullandık ve 2-3 tane gol olabilecek pozisyonlar ürettik. Sadece gol olmadı. Çok net pozisyonlarımız vardı. İkinci golü atamadık. Sonuç itibarıyla maç berabere bitti.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir