İsmail Kartal: Kupayı Kazanmak İstiyoruz

UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turuna adını yazdıran Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Bizim burada gidebildiğimiz yere kadar gitmek sloganımız vardı. Şimdi son 16 turundayız. Final oynamak hatta kupayı kazanmak istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / UEFA Konferans Ligi H Grubu son maçında Fenerbahçe ile Spartak Trnava, Şükrü Saraçoğlu’nda karşı karşıya geldi. Sahadan 4-0 galip ayrılan Fenerbahçe, grubunu lider tamamladı ve adını son 16 turuna yazdırdı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri, 35. dakikada Ferdi, 48. dakikada penaltıdan Tadic, 60 ve 62. dakikalarda Dzeko kaydetti.

Grubun diğer maçında Ludogorets, Nordsjaelland’ı 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Fenerbahçe puanını 12’ye yükseltti ve averajla Ludogorets’in önünde grubu lider tamamladı. 12 puanlı Ludogorest ikinci, Nordsjaelland üçüncü, Spartak Trnava ise grubu son sırada tamamladı.

Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu maçı kazandıktan sonra her türlü gruptan çıkacağımızı biliyorduk. Hep bu gruptan lider çıkmak istediğimizi söyledik ancak iki mağlubiyet aldık. İdeal 11’imize yakın 11 ile bugün sahaya çıktık. Baştan sona oyunu domine ettik. 4-0 kazandık, daha da farklı kazanabilirdik.

Ludogorets’in Nordsjaelland’ı 1-0 yenmesiyle birlikte biz daha farklı kazandığımız için gruptan lider çıkmasını bildik. Mutluyuz. Taraftarlarımız bugün de muhteşem destek verdi. Teşekkür ediyoruz. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Son 16’ya kaldık. Şubat ayı boş geçecek. İlk maçımızı mart ayının ilk haftasında oynayacağız.

Bizim burada gidebildiğimiz yere kadar gitmek sloganımız vardı. Şimdi son 16 turundayız. Final oynamak hatta kupayı kazanmak istiyoruz.

Ferdi bu akşam da çok güzel performans ortaya koydu. Sürekli gelişim içerisinde. Bu gelişimi, hem kendisine hem de takıma çok faydası oluyor. Bütün oyuncularımı tebrik ettiğim gibi kendisini de buradan bir kez daha tebrik etmiş olalım. Osayi’de herhangi bir sakatlık durumu yok. Riske etmemek için maç içinde değişikliğe gittik.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir