İsmail Kartal: Kazanmaya Odaklı Bir Takımız

5-1’lik İstanbulspor galibiyeti sonrası açıklamalar yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Sürekli çalışıyoruz. Kazanmaya odaklı bir takımız” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kazanmanız gerekiyorsa güçlü bir oyununuz olması lazım. Kazanmanın yolları da gol atmaktan geçer. Bunun içinde sürekli hücum opsiyonları çalışıyoruz. Kendimizi geliştiriyoruz. Hatta bu hafta da çalışmalarımıza iki yeni opsiyon ilave ettik.  Bu sezon sonuna kadar bu şekilde devam edecek.”

Süper Lig’in 19. hafta karşılaşmasında İstanbulspor ile Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı kaşıya geldi. Hakem Volkan Bayarslan’ın yönettiği karşılaşmadan Fenerbahçe 5-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 6, 34, 44 ve 47. dakikalarda Cengiz Ünder ile 45. dakikada Edin Dzeko kaydetti. İstanbulspor’un tek golünü 32. dakikada Muammer attı. Fenerbahçe aldığı galibiyetle puanını 47 yapıp liderliğini sürdürdü. Üst üste 5. mağlubiyetini alan İstanbulspor ise 5 puanda kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal’ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Bugün buraya kazanmaya gelmiştik. Maça iyi başladık. Cengiz’in golünden önce de bir iki tane net pozisyonlarımız vardı. Cengiz’in golü bize moral verdi. Yediğimiz golle maç 1-1’e geldi ama hemen buna cevap verdik. Oyunun başından sonuna kadar kazanma isteği ve enerjimiz çok güzeldi.

Bunun yanı sıra daha kontrollü, birazcık daha topun bizde kalmasını sağlayarak oynayabilirdik. Oyun zaman zaman git gele dönüştü. Dönen toplarda rakibe pozisyon verdik. Normalde biz rakiplere bu kadar pozisyon vermiyorduk. Maçı analiz edeceğiz, oyuncularımızla konuşacağız. Sonuçta 5-1 kazandık ve haklı bir galibiyet elde ettik.

Takımın performansı, enerjisi, kazanma isteği ve coşkusu beni çok mutlu etti. Kaçan penaltı, direkten dönen top ve kaçırdığımız pozisyonlar…Tartışılan bir iki penaltı pozisyonumuz var. 3 puan aldık. Çarşamba günü Konya ile oynayacağımız maça yarından itibaren başlayacağız.

Sürekli çalışıyoruz. Kazanmaya odaklı bir takımız. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kazanmanız gerekiyorsa güçlü bir oyununuz olması lazım. Kazanmanın yolları da gol atmaktan geçer. Bunun içinde sürekli hücum opsiyonları çalışıyoruz. Kendimizi geliştiriyoruz. Hatta bu hafta da çalışmalarımıza iki yeni opsiyon ilave ettik.  Bu sezon sonuna kadar bu şekilde devam edecek.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir