İmamoğlu’ndan Muharrem İnce’ye Gönderme: Bu İş Dansla Müzikle Olmaz

Seçim çalışmaları kapsamında Bolu’da halka seslenen İBB Başkanı İmamoğlu, konuşmasında Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’ye göndermede bulunarak, “Gençler, oylarınızı bölmeyin, bu iş dansla müzikle olmaz” dedi.

Haber Merkezi / İBB Başkanı İmamoğlu, seçmenlere Köroğlu’nu hatırlatarak, “Şimdi bu meydanda Bolu Beyi değil, zalimliği değil direnişin yani Köroğlu’nun torunlarını görüyorum. Köroğlu iyiliği, özgürlüğü talep etmektir” diye seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bolu’da seçmenlerle seslendi.

Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Dün Konya’daydım söz verdim. ‘Mevlana’nın şehrinden gittiğim her yere selam götüreceğim’ dedim; size de Konya’dan selam getirdim.

Sevgili dostlar haksızlıklar, hukuksuzluklar yapılabilir, eksiklikler, yanlışlar olabilir. Ama bir devletin yönetici kadrosu başındaki insan ya da bu işin yetkilileri yanışı övüyor ise yanlışı o kötülüğü güçlendiriyor ise Allah bu memleketin her insanını korusun.

Bunlar kötülüğe razı. Yeter ki bir oy alsınlar. Bir oy için her şeyi yaparlar. Bu akıl bizi partizan devlet şekline büründürdü. Parti her şey partinin başındaki her şey. Biz de ne diyoruz? Millet her şey; her şey çok güzel olacak diyoruz.

Pandoranın kutusunu her gün birisi açıyor. Her akşam başka birisinin yaşadıklarını dinliyoruz. Hani bir bakan istifa etmişti ve Maliye Bakanı bir tweet atmıştı; ‘At izi it izine karıştı. Sonumuz hayır olsun’ diye… Ne demek istediğini o zaman belki çoğumuz kavrayamamıştık. Ama bugün ayan beyan ortaya çıkıyor.

Bir an önce onlardan kurtulmamız lazım. Adıyamanlı bir kardeşimin yazdığı gibi biz hala enkazdayız. Devleti o hale getirdiniz ki bir kişinin talimatını bekleyip 48 saat müdahale yapılmasını engellediniz.

Gençler, oylarınızı bölmeyin, bu iş dansla müzikle olmaz.

Bunlar belki ilk dönemde güzel işler yaptılar ama sonrasında etrafındaki insanlar dağıldı gitti. Etrafındaki aklı başındaki güzel insanlar, kendi bakanları bile olanlarla çalışmayı reddediyor. Takip ediyorsunuz, bu kadar kötüler. Biz yeni bir dönem başlatacağız.

Öyle güzel bir dönem yaşatacağız ki size, ‘Allah’ım, Kemal Kılıçdaroğlu bizi nasıl bir kabustan uyandırmış, Allah razı olsun’ diyeceksiniz. Edison’un bile ampulü icat etmesinden pişman olduğunu biliyorum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir