İmamoğlu, İktidarı ‘Enflasyon’ Üzerinden Hedef Aldı

İktidarı enflasyon üzerinden eleştiren İBB Başkanı İmamoğlu, “İmamoğlu aşağı, İmamoğlu yukarı. İmamoğlu da diyemiyorlar, oy kaybedecekler diye. Soyadımla bile alıp veremediği var adamın. İki defa İmamoğlu dese her deyişinde yüzde 5 oy kaybedecek. Tek derdi İstanbul, yahu sen enflasyonu düzelt. Başka işlerle uğraşmayın” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İSKİ Ömerli Havzası Çevre Projesi Açılış Törenine katıldı. Gazete Duvar’ın aktardığına göre; İktidarı enflasyon üzerinden eleştiren İmamoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“İstanbullularla, İstanbul’u konuşmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Daha önce de yapıtılar. 2019’da iki kere seçim yaptılar. 2023’te genel seçimlerinde yaptılar. Konuyu başka mecralara geçme çabasında olacaklar. Öyle bir noktadalar ki genel seçim yaptıki, yerel seçim yapmayalım deme noktasına kadar gitmeye niyetleri var. Hükümette bizde olsun belediye de bizde olsun. Biz ne dersek o olsun bakış açısındalar.

Biz bu zihniyetin İstanbul’a verecek hiçbir şeyi olmadığını buradan ilan ediyoruz. Onlar İstanbul’dan daha ne alabiliriz derdinler. Biz İstanbul’a daha fazla ne verebiliriz derdindeyiz. İstanbul’a 2019’dan beri biz geçmiş olsun İstanbul’da diyoruz. İstanbul’da israf devri kapanmıştır, bereket devri başlamıştır. Yeniden İstanbul’u kazanabiliriz ümitleri varsa, bir dahaki seçime kadar ne kadar hükümet vakitleri var bilmiyorum ama bu zaman diliminde Melen’i bitirsinler belki o zaman yüzleri olabilirler.

O zaman belki gelip İstanbullulara ‘Bize oy verin’ diyebilirler. Yerel seçim üzerine konuşmalar yapıp İstanbul aşağı İstanb ul yukarı. İmamoğlu aşağı, İmamoğlu yukarı. İmamoğlu da diyemiyorlar, oy kaybedecekler diye. Soyadımla bile alıp veremediği var adamın. İki defa İmamoğlu dese her deyişinde yüzde 5 oy kaybedecek. Tek derdi İstanbul, yahu sen enflasyonu düzelt. Başka işlerle uğraşmayın.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir