Fernando Santos: Galibiyeti Hak Ettik

Trabzonspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “Takımıma güveniyorum. Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Galibiyeti hak ettik. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Haber Merkezi /Süper Lig’in 24. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Trabzonspor, Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Hakem Arda Kardeşler’in yönettiği karşılaşmadan Beşiktaş, 2-0 galip ayrılardı.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri, 44 ve 62. dakikalarda Semih Kılıçsoy kaydetti. Beşiktaş, bu sonuçla puanını 39’a çıkardı. Trabzonspor ise 37 puanda kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Fernando Santos’un açıklamalarından öne çıkan ifadeler şöyle:

“Genel olarak iyiydik. Önceki maçlara göre az pozisyona girdik ama goller bulduk. Bazı basit top kayıpları yaptık. Rakibe kendi elimizle fırsat verdik. Takımıma güveniyorum. Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Galibiyeti hak ettik. Oyuncularımı kutluyorum. Ellerinden geleni yaptılar.

Semih güzel goller attı. Cenk de iyi oynayarak Semih’e ve Rashica’ya alan açtı. Transfer konusunda Samet Aybaba ile birlikte çalışıyoruz. İstediğimiz oyuncu profillerini yönetime sunuyoruz. Transferde son karar yönetimde.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir