Fenerbahçe’de Beşiktaş mesaisi

Süper Lig’in 31.haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, Süper Lig’in 31.haftasında 21 Mart Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman, Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde saat 11.30’da ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladı. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Dün itibariyle saha koşularına başlayan Sinan Gümüş bugünkü antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken ikinci bölümdeyse takımdan ayrı özel program uyguladı. Sadık Çiftpınar, Mesut Özil ve Gökhan Gönül’ün tedavisine devam edilirken; Filip Novak ise özel program dahilinde antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 18 Mart Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(Fotoğraflar: fenerbahçe.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir