Fenerbahçe Yılın İlk Transferini Açıkladı: Ryan Kent

Fenerbahçe, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varıldığını açıkladı. Açıklamada, resmi sözleşmenin yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacağı bilgisine yer verildi.

Haber Merkezi / 2022-2023 sezonunu Ziraat Türkiye Kupası’yla kapatan Fenerbahçe, 20233-2024 sezonu çalışmalarına hızlı başladı. Fenerbahçe, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada “Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi.

Kulüp transferi duyurduğu sosyal medya mesajında, “Yeni sezonun ilk videosu geldi ” ifadelerini kullandı. Kent video şunları kaydetti:

“Yeni sezon ile ilgili konuşmak gerekirse, Fenerbahçe’nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda, takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. İlk hedefimiz, önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupa olacak.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir