Fenerbahçe, Şampiyonluk Yarışında Yara Aldı

Süper Lig’in 33. hafta maçında Sivasspor ile Fenerbahçe, Sivas Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Hakem Cihan Aydın’ın yönettiği karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Haber Merkezi / Fenerbahçe’nin gollerini 45+2. dakikada Fred ve 80. dakikada İrfan Can Kahveci kaydederken, Sivasspor’un gollerini 57. dakikada Bengali-Fodé Koita ve 90+5. dakikada Rey Manaj attı.

Fenerbahçe, bu beraberlik ile puanını 86’ya çıkarırken, Sivasspor ise puanını 45 yaptı.

Karşılaşmadan dakikalar

10. dakikada Szymanski, ceza sahasına yakın bir noktadan kaleyi hedef aldı. Defansın müdahalesiyle top az farkla dışarı çıktı. 13. dakikada Uğur’un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisindeki Manaj dokundu, top ağlarla buluşsa da ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

27. dakikada Ali Şaşal Vural’ın uzaklaştırmak istediği topu kontrol eden Tadic, ceza alanı dışından kaleye gönderdiği top az farkla dışarı çıktı. 34. dakikada Dzeko, ceza sahası içerisinde İrfan’dan aldığı topla kaleyi hedef aldı. Ali Şaşal Vural topu çıkartmayı başardı.

41. dakikada Koita ceza sahasının sol çaprazından kaleyi hedef aldı. Livakoviç çıkartmayı başardı. 45+2. dakikada Ferdi’nin pasında topla buluşan Fred, ceza alanı sol çaprazından yaptığı sert şutla topu ağlarla buluşturdu. 0-1

48. dakikada sol kanattan topla gelen Ferdi ortasını açtı. Dzeko topa gelişine vurdu fakat top kaleci Ali Şaşal’dan geri döndü. 55. dakikada Ferdi’nin pasında orta alanda topla buluşan Szymanski önünü boşalttı ve şutunu çekti fakat Ali Şaşal topu rahat kontrol etti.

57. dakikada kendi yarı sahasında topu kazanan Koita, Menig ile yaptığı verkaç sonrası 30 metre topu sürdü ve ceza sahasında karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-1

69. dakikada Achilleas Poungouras savunma arkasına sarkan Koiat’yı topla buluşturmak istedi fakat top kaleci Livakovic’de kaldı. 78. dakikada sol kanattan çalımlarla gelen Ferdi ortasını açtı ancak Serdar Dursun’dan önce kaleci Ali Şaşal topu aldı.

80. dakikada Ferdi’nin pasında sol kanatta topla buluşan İsmail çalımını attı ve ortasını açtı. Penaltı noktasında boş kalan İrfan Can topu gelişine ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi

91. dakikada hakem pozisyonu izlemek için VAR monitörüne gitti. Hakem VAR kontrolünün ardından penaltı noktasını gösterdi. 93. dakikada penaltıda topun başına geçen Manaj kendi sağına sakin ve düzgün bir vuruş yaptı ve topla kaleciyi farklı köşelere göndererek skoru eşitledi.

95. dakikada Batshuayi’nin indirdiği topta ceza sahası yayında boş kalan İsmail topa gelişine vurdu fakat top yandan auta çıktı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir