Dimitris Itoudis: Anadolu Efes’i Tebrik Ediyorum

Fenerbahçe Başantrenörü Itoudis, “Anadolu Efes’i tebrik etmek istiyorum. Hücum açısından çok iyiydiler. İkiliklerde %70’le, üçlüklerde de %60’tı sanırım, çok isabetli atışları oldu. Hücum ritimleriyle eşleşmeye çalıştık ki eşleştiğimiz birçok an da oldu” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Üçüncü çeyreğin sonunda 9-0’lık bir seri vardı, orada Metecan’la birlikte bir momentum vardı. Ama sonra sakatlık oldu. Umarım çok ciddi değildir, özellikle Türkiye Ligi’nde Türk ve yabancı sayısı politikalarından dolayı bizim için önemli.”

Fenerbahçe Başantrenörü Dimitris Itoudis, Anadolu Efes karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Itoudis, “Anadolu Efes’i tebrik etmek istiyorum. Hücum açısından çok iyiydiler. İkiliklerde %70’le, üçlüklerde de %60’tı sanırım, çok isabetli atışları oldu. Hücum ritimleriyle eşleşmeye çalıştık ki eşleştiğimiz birçok an da oldu.

Üçüncü çeyreğin sonunda 9-0’lık bir seri vardı, orada Metecan’la birlikte bir momentum vardı. Ama sonra sakatlık oldu. Umarım çok ciddi değildir, özellikle Türkiye Ligi’nde Türk ve yabancı sayısı politikalarından dolayı bizim için önemli.” dedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir