DEVA Lideri Babacan: İki Hafta Gecikse De Bahar Gelecek

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEVA Lideri Babacan, “Biz, ortak adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’na ilk turda oy vermeyen vatandaşlarımızı da dinleyeceğiz. Bir kere değil, on kere konuşacağız. Hangi mahalle olursa olsun, kaygıları olan, ‘normalleşme’ isteyen tüm vatandaşlarımızı anlayacağız” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Bu yolda Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir an dahi yalnız bırakmayacağız. Yan yana, omuz omuza, birlikte yürüyeceğiz. Endişeye mahal yok. Milletimiz her zaman demokrasiyi sandıkla güçlendirmiştir, yine güçlendirecektir. Ve 28 Mayıs akşamı, Sayın Kılıçdaroğlu, inşallah, 13. Cumhurbaşkanımız olacaktır.”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ali Babacan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak açıklama yaptı. Babacan şunları söyledi:

“İnanın gördüğümüz tablo umut dolu, mutluluk dolu günlerin işareti. Kimsenin umudu kararmasın. Önümüzdeki 13 gün daha çok çalışacağız. Sokak sokak, ev ev, dağ-bayır hiç fark etmez, çok çalışacağız. Ulaşamadığımız kapıları çalacağız. Girmediğimiz mahallelere gireceğiz.

Unutmayalım; ilk turda oy kullanmayan yaklaşık 8,5 milyon vatandaşımız var. Yaklaşık 1 milyon oy ise geçersiz sayıldı. Erdoğan’la Kılıçdaroğlu arasındaki fark ise sadece 2,5 milyon civarında.

Biz, ortak adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’na ilk turda oy vermeyen vatandaşlarımızı da dinleyeceğiz. Bir kere değil, on kere konuşacağız. Hangi mahalle olursa olsun, kaygıları olan, ‘normalleşme’ isteyen tüm vatandaşlarımızı anlayacağız. Bu yolda Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir an dahi yalnız bırakmayacağız.

Yan yana, omuz omuza, birlikte yürüyeceğiz. Endişeye mahal yok. Milletimiz her zaman demokrasiyi sandıkla güçlendirmiştir, yine güçlendirecektir. Ve 28 Mayıs akşamı, Sayın Kılıçdaroğlu, inşallah, 13. Cumhurbaşkanımız olacaktır.”

Ali Babacan sandık çağrısı yaparak şöyle konuştu:

“28 Mayıs’ta yeniden sandık başında olacağız. Demokrasi emek ister. Demokrasi sabır ister. Demokrasi özen ister. 13 gün sonra yine aynı heyecan, aynı umut ve aynı mutlulukla sandık başına gideceğiz. 28 Mayıs seçimlerinin şimdiden ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. İki hafta gecikse de bahar gelecek, biliyorum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir