Şenol Güneş: Hak Ettiğimiz Bir Maçtı

Farklı kazanılan Kasımpaşa karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Maçın tamamına baktığımız zaman hak ettiğimiz bir maçtı. Kasımpaşa’ya da gelecek yıl için başarılar diliyorum, Kemal Özdeş hocanın da iyi işler yapacağını düşünüyorum” dedi.

Haber Merkezi / Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig’de 5-2 kazanılan Kasımpaşa karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Güneş’in açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“İki takım da açık oynadı. Kasımpaşa hızlı ataklarla oynamaya çalıştı ve ona göre oyunu kurdu. Pozisyon bulmaya çalıştılar. Biz de pozisyon bulmaya çalıştık. Her iki taraf da zaman geçirmeden oyun olarak ne yapabiliriz diye düşündü. Biz golleri bulunca avantajı yakaladık.

Kasımpaşa yetenekli oyuncularıyla pozisyon bulmaya çalıştı. Defans hataları fazla oldu, biz de hataları değerlendirdik. Aynı şey bizim için de oldu. Maçın tamamına baktığımız zaman hak ettiğimiz bir maçtı. Kasımpaşa’ya da gelecek yıl için başarılar diliyorum, Kemal Özdeş hocanın da iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Şu anda hiç konuşmak istemiyorum ama saygıdan konuşmak durumundayım. Daha sonra inşallah konuşuruz. Ben aynı zamanda federasyonda genel kurul üyesiyim. Aynı zamanda Beşiktaş teknik direktörüyüm. Fikirlerimi ne kadar söyleyebileceğimi şu anda bilmiyorum, onların kurallarını öğrenmem lazım.

Anladığım kadarıyla havuza bir kir attık. Susma hakkımı kullanayım. Ne dersem ceza alırım bilmiyorum. Zaten bir kongre olacaktır. Bildiğiniz gibi ben ayrıldıktan sonra konuşma hakkına sahip değildim. Ayrıldıktan sonra bir sene içerisinde genel kurula katılıp konuşamıyordunuz. Şimdi konuşma hakkım doğdu, orada konuşurum diğer konuları. Şu anda susmayı, düşünerek konuşmayı yeğliyorum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir