Beşiktaş Teknik Direktörü Çalımbay: Galibiyete İhtiyacımız Vardı

Samsunspor galibiyetini değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “İki takımda galibiyet için oynadı. Bir seri yakalamak için galibiyete ihtiyacımız vardı” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Uzun süre sonra deplasmanda galip geldik. Futbolcularımıza da özgüven geldi. Artık herkes kendini daha rahat ve daha iyi hissediyor. Bu galibiyetin ilerisi için daha iyi olacağını düşünüyorum.”

Süper Lig’in 13. hafta maçında Samsunspor ile Beşiktaş, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hakem Abdulkadir Bitigen’in yönettiği karşılaşmadan Beşiktaş, 2-1 galip ayrılmayı bildi.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Cenk Tosun ve 84. dakikada Omar Colley kaydetti. Samsunspor’un tek golünü ise 25. dakikada Marius Mouandilmadji attı.

Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 25’e yükseltirken, Samsunspor ise 8 puanda kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Çalımbay, özetle şu ifadeleri kullandı:

“Maçın zor olacağını biliyorduk. İlk yarıda istediklerimizi yapamadık. İkinci yarıda oyun ve oyuncu değişiklikleriyle iyi oynamaya başladık. Güzel bir maç oldu. İki takım da galibiyet için oynadı. Biz pozisyonları değerlendirdik ve kazandık.

Kazanmak ve seriye başlamak yukarıyı yakalamak adına bizim için çok önemli. Deplasmanda da uzun zamandır galibiyetimiz yoktu. Galibiyet oyunculara öz güven getirdi. Hepsi iyi çalışıyor. Bundan sonra daha iyi olacak.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir