Bahçeli’den Yerel Seçimler Mesajı: Büyük Resme Kafa Yoruyoruz

Yerel seçimlere ilişkin açıklamada bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Allah’ın izni ile 31 Mart eşiği sağ salim kazasız bir şekilde aşılacaktır. AKP ile yaptığımız görüşmelerde Türk ve Türkiye’ye odaklandığımızı karşılık gözetmeksizin hedeflerimiz için çalıştığımızı söylemek istiyorum” dedi ve ekledi:

“Mesele hangi belediye başkanlıklarının partimizde olmasından daha çok cumhur ittifakı olarak neyi ne kadar başarabilirizin sorusuna cevap aramaktayız. Her şey değişip ters yüz olsa da Türk milleti kıyamete kadar yaşayacak.”

Devlet Bahçeli, açıklamasının devamında, “Bulanık suda balık avlayacak merakımız yok. Önce ülkem ve milletim diyorsak bunu seve seve yapmalıyız. Biz neysek oyuz ne dediysek yaparız. Ayırmadan Türkiye için çalışacağız. Herkes için herkese göre belediye diyeceğiz. İstikrar ve hizmet için çalışacağız.

Kimse fıtrat değişir sanmamalı bu kan yine o kandır. Büyük resme kafa yoruyoruz. Siyasi kulislere kapalıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş mutabakata vermiş yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele yoktur” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli’nin konuşmasında yerel seçimlere ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Allah’ın izni ile 31 Mart eşiği sağ salim kazasız bir şekilde aşılacaktır. AKP ile yaptığımız görüşmelerde Türk ve Türkiye’ye odaklandığımızı karşılık gözetmeksizin hedeflerimiz için çalıştığımızı söylemek istiyorum

Mesele hangi belediye başkanlıklarının partimizde olmasından daha çok cumhur ittifakı olarak neyi ne kadar başarabilirizin sorusuna cevap aramaktayız. Her şey değişip ters yüz olsa da Türk milleti kıyamete kadar yaşayacak.

Bulanık suda balık avlayacak merakımız yok. Önce ülkem ve milletim diyorsak bunu seve seve yapmalıyız. Biz neysek oyuz ne dediysek yaparız. Ayırmadan Türkiye için çalışacağız. Herkes için herkese göre belediye diyeceğiz. İstikrar ve hizmet için çalışacağız. Kimse fıtrat değişir sanmamalı bu kan yine o kandır.

Büyük resme kafa yoruyoruz. Siyasi kulislere kapalıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş mutabakata vermiş yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele yoktur.”

“CHP güvenlik sorunu, DEM Parti güvenlik tehdididir”

2023 yılını değerlendirirken depreme ait sorunları Cumhur İttifakı’nın çözeceğini ifade eden Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti:

“CHP, İP ve DEM zillet ile hezimet arasında sarkaç gibi sallanmaktadır. Bu partiler hem demokrasiye hem de Türkiye’ye zarar veriyorlar. Muhalefet bir hastalığın pençesinde. Birbirlerine demediğini bırakmayanların Türk siyasetinde varlığı demokratik utançtır. Bizim için asıl tehlike siyasete yuva yapmış siyasilerdir. CHP güvenlik sorundur. Sözde bölücü parti DEM Parti güvenlik tehdididir.

İnsanlarımızı provoke eden sosyal medya görüntüleri, merdiven altı cemaat ve tarikatların şımarıklıkları tahammül sınırlarını aşmaktadır. Vatandaşlarımız alın teri ile mücadele ediyorken aklını kaçırmış gibi para harcayıp kahvesini altın tozu ile içenler sistemi sorgulatmaktadır. BU kapsamdaki hedef sosyal anarşi üretmektir.

Türk futbolunda illegal fonlarla yüksek faiz beklentisi ile para yatırması ve bir bankanın çalışanı vasıtasıyla yapılması bir ahlak sorunudur. Bu skandal Türk sporunu tartışmaya açmıştır. Somali Cumhurbaşkanı oğlunun birisine çarpıp ülkesine gitmesi de bu duruma hizmet etmektedir.

Ankaragücü maçında hakeme yumruklu saldırısı sonrasında TFF’nin süreci yürütememiştir. Hakemimize yapılan saldırıyı lanetliyoruz ancak bu güç gösterisini bir kaşık su da fırtına koparanları maksatlı olarak kabul ediyoruz. Türkiye karşıtı çevrelerin eline koz vermektir. Oyunu görüyoruz kumpası görüyoruz.

TBMM’de Kürtçe konuşulması kabul edilemez. Ülkenin dili Türkçedir. TBMM’de Türkçe dışında konuşma yapmak ve buna göz yummak kötülüktür. Kürt kökenliler Kürtçe konuşması bizi rahatsız etmez ancak bunun merkezileşmesine izin vermeyiz. Türkçemiz şerefimiz.

Öte yandan açıkça söylemek istiyorum. Hınıslı Said bir vatan hainidir. Katilidir ve canidir. Bu soysuza kim övgü ile bahsediyorsa o da aynısıdır. 2014 yılında Şeyh Said’in ismi Diyarbakır’da bir bulvara verilmesi ilk o kentteki insanlarımıza hakarettir. Özgür Özel’in Şey Said açıklamasını neresini düzeltelim. Hainlere acıyan çürümüşlerdir. CHP Genel Başkanı şehitlerin acısını ne yapacak.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir