Bahçeli, TBMM Genel Kurulu’nu Terk Etti

DEM Parti sözcüleri kürsüye çıktığında TBMM Genel Kurulu’nu terk eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Anayasa Mahkemesinin yapması gerekeni yapıyorum bugün” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, bütçenin tümü üzerindeki görüşmeler için TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı.

Bütçe görüşmelerini takip etmek için Genel Kurul’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) sözcüleri kürsüye çıktığında salondan ayrıldı.

Kuliste gazetecilerin konuya ilişkin sorusu üzerine MHP Lideri Bahçeli, “CHP’yi de takip etmeyeceğim. Arkadaşlarım da takip etmeyecekler. Anayasa Mahkemesinin yapması gerekeni yapıyorum bugün” ifadelerini kullandı.

Kuzey Irak’ta yaşanan gelişmeler sonrası AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi imzasıyla ortak bildiri yayımlanmıştı. DEM Parti ve CHP ortak bildiriyi imzalamamıştı. CHP, üç grup başkanvekilinin imzasıyla ayrı bir bildiri yayımlamıştı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir