Ayten Durmuş Kimdir? Hayatı, Eserleri

1966 yılında Nevşehir’de dünyaya gelen Ayten Durmuş, Anne – Baba Kitaplığı, Çocuk Bakımı & Ebeveynlik, Çocuk Psikolojisi kategorilerinde eserler yazmış popüler bir yazardır.

Lise eğitimini Nevşehir’de yapan Ayten Durmuş, üniversite eğitimini Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı.

Yazmaya öğrencilik döneminde başladı. Bu dönemden itibaren yazı ve şiirleri çeşitli dergilerde yayımlandı. Okul bittikten sonra daha yoğun olarak yazmaya devam etti. Genel konusu insan eğitimidir.

Türkiye’nin şartları sebebiyle aralıklarla devam eden bir meslek hayatı oldu. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olan yazar, 2000 yılından itibaren, farklı yaş ve konumlardaki insanların eğitimini gündeme alan çalışmalarını ve birikimlerini kitaplaştırmaya başladı.

Yazar eğitimi konu olan her türlü faaliyetine devam etmektedir. Bu konularda konferanslar da vermektedir. Ayten Durmuş, evli ve iki çocuk annesidir.

Ayten Durmuş’un eserleri: Eşiniz Sizden Ne İster?, Geçimsizliğin Çözümü Var, Hayatın Önsözü, Çocuklarınız Sizden Ne İster?, Çocuğumun Mutluluğu İçin, Ergenlik Dönemi, Eğitim Döneminde Yüksek Başarı, Geleneksel ve Modern Hurafeler Kıskacında Kadın

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir