Akşener’den Erdoğan’ın İttifak Davetine Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ittifak davetine yanıt veren İYİ Parti Lideri Akşener, “İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Erdogan” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı çıkısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin ittifaklara dair sorularını cevaplarken “Kapımız herkese açık İYİ Parti de aynı şekilde” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmasında da da isim vermeden muhalefet partilerine çağrıda bulunmuştu.

Milletvekillerine seslenen Erdoğan, “İttifakımıza katılabilirsiniz” diyerek şu ifadeleri kullandı: “Ülkesinin ve milletinin bekası, istiklali ve istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese Cumhur İttifakı’nın kapısının, tabii ortaklarımızın da rızası şartıyla açık olduğunu belirtmek isterim.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ittifak davetine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Akşener, şunları söyledi:

“İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın @RTErdogan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir