Akşener: Recep Bey Ve Arkadaşlarını Emekli Edeceğiz

Millet İttifakı’nın Ankara mitinginde konuşan İYİ Parti Lideri Akşener, “13. Cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu olacak ve kendisini alkışlarımızla Çankaya’ya götüreceğiz, Recep Bey ve arkadaşlarını da emekli edeceğiz” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / Her bir genç, kadın kardeşim mutlaka sandığa götürecek. 1 oy Kemal’e 1 oy Meral’e verecek. İnşallah 14 Mayıs akşamı 13. Cumhurbaşkanımızla birlikte Türkiye’nin nefes aldığı, hukukun üstünlüğünün kabul edildiği, hak hukuk adaletin tesis edildiği ve tarih yazıldığı bir akşam olacak.”

14 Mayıs seçimlerine saatler kala Millet İttifakı final mitinginin adresi Ankara’da, Tandoğan Meydanı oldu.

Mitinge, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İmamoğlu ve Yavaş’ın da katıldı.

Sahneye partisinin kurucularından görme engelli Güneydoğu gazisi Hüseyin Özlük ile çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasının başında sözü Özlük’e bıraktı. Özlük, şunları söyledi:

“Ben bir Güneydoğu gazisiyim. Arkadaşlarım yanımda şehit oldu. Şehitlik ne demek onu söyleyeyim. Şehitlik başkalarının çocukları ölmesin diye kendi öz evlatlarını yetim bırakan kahramanlardır. Bize terörist dediler.

Onlar aynaya baktıklarında çadır mahkemelerinde ‘ben Türk bayrağı altında yargılanmam’ diyenleri görecekler. İmralı’da televizyon tahsis edileni görecekler. Aynaya baktıklarında Gaffar Okan’ı görecekler. Bizden terörist olmaz. Ankara olur İstanbul olur Türkiye olur.”

Meral Akşener ise, şunları söyledi:

“Umarım duymuşlardır. Sağ ellerinde Hizbullah, sol ellerinde PKK olanlar duymuşlardır Hüseyin’i. Her türlü hakareti iftirayı siz de gördünüz biz de gördük. Ama bugün gördüm ki Recep Bey vedalaşıyor. 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kılıçdaroğlu olacak ve kendisini alkışlarımızla Çankaya’ya götüreceğiz, Recep Bey ve arkadaşlarını da emekli edeceğiz.

Her bir genç, kadın kardeşim mutlaka sandığa götürecek. 1 oy Kemal’e 1 oy Meral’e verecek. İnşallah 14 Mayıs akşamı 13. Cumhurbaşkanımızla birlikte Türkiye’nin nefes aldığı, hukukun üstünlüğünün kabul edildiği, hak hukuk adaletin tesis edildiği ve tarih yazıldığı bir akşam olacak.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir