Yeniden Refah, İstanbul İçin Necmeddin Erbakan’ın Damadını Düşünüyor

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça, partilerinde belediye başkan adayları netleşmeye devam ediyor. Yeniden Refah Partisi’nde İstanbul için Necmeddin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz isminin öne çıktığı konuşuluyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasında ‘İstanbul’da ortak aday’ görüşmelerinden sonuç çıkmazken, iktidara yakın medyada yer bulan kulis haberlerine göre, AK Parti’nin teklifini yetersiz bulan Yeniden Refah Partisi uzlaşıya kapıları kapattı.

AK Parti’nin, seçimlerde özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara’da Yeniden Refah Partisi’nin desteği karşısında kazanılan büyükşehirlerde belediye meclis üyeliği teklif ettiği öğrenildi. Ancak Yeniden Refah Partisi yetkilileri, bu teklife parti tabanından tepki geleceğini ifade ederek müzakereyi sonlandırdı.

Seçimlere kendi adayları ile girme noktasında karar kılan Yeniden Refah Partisi’nde, Necmettin Erbakan’ın damadı olan Mehmet Altınöz isminin İstanbul için öne çıktığı konuşuluyor. Mehmet Altınöz, söz konusu iddiaları doğrular nitelikte açıklama yaptı.

Birgün’ün aktardığına göre; Mehmet Altınöz, “Bize getirdikleri teklifi kabul edemezdik, biz de yol haritamıza devam kararı aldık” dedi.

İstanbul adaylığı için de Altınöz, “Evet, doğrudur. Ben zaten İstanbul sorumlusuyum aynı zamanda. Teşkilattan arkadaşlarımız ile büyük efor sarf ettik, çok çalıştık. İstanbul adaylığı için benim ismim geçiyor, Suat Kılıç ismi de geçiyor. Doğru karar istişareler sonucu verilecektir” sözlerine yer verdi.

Mehmet Altınöz kimdir?

1973 yılında Bursa dünyaya gelen Mehmet Altınöz, Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunudur.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisansı (MBA) yapan Mehmet Altınöz, Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Bşk. Yrd. görevlerinde bulunan Mehmet Altınöz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir.

İyi derecede İngilizce bilen Mehmet Altınöz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir