Vitor Pereira: Çok Mutluyum

Kasımpaşa karşısında elde edilen 2-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Bugün takımımızın göstermiş olduğu ruhtan dolayı çok mutluyum. İki gün önceki 3-0’lık skor bu maçı negatif anlamda etkileyebilirdi ama bugün çok güzel cevap verdik. 3 puanı aldık” dedi.

Haber Merkezi / Açıklamasına, “Milli ara çok doğru bir zamanda geldi.  Çok kısa sürede 7 maç oynadık, sakatlıklar yaşadık. Bu milli arada sakatlıktan dönecek oyuncular,  milli ara sonrası oynayacağımız maçlar için hazırlanma fırsatı bulacaklar” şeklinde devam eden Pereira, özetle şunları söyledi;

Bu dönem bizim için zor geçti. Çoğu zaman bazı oyuncularımızı dinlendirmemek zorunda kaldık. Açıkçası bu da kolay değil. Aynı kaliteyi, yüksek baskılı oyun temposunu devam ettirmek kolay değildi. Bugün takımımızın göstermiş olduğu ruhtan dolayı çok mutluyum. İki gün önceki 3-0’lık skor bu maçı negatif anlamda etkileyebilirdi ama bugün çok güzel cevap verdik. 3 puanı aldık.

“Taraftarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum”

Maç sırasında düzeltmemiz gereken şeyleri not alıyorum ki devre arasında oyuncularıma bunları açıklayabileyim. Neleri iyi yapıyoruz, neleri kötü yapıyoruz, neleri düzeltmemiz gerekiyor. Maçtan notlar alıyorum. Bunlar zaten kişisel olarak oyunculara söylemek istediğim şeyler oluyor, bazen kollektif olarak takıma söylemek istediğim şeyler olabiliyor. Bu tarz notlar alıyorum.

Taraftarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bugün bize çok yardımcı oldular. Takım iyi dinlendiği zaman enerjisi yüksek olduğu zaman takımımın istediğim seviyede yüzde yüz olduğunu söyleyebilirim. Fakat bu yoğun dönemde bunu açıkçası çok fazla göremedik. 3 günde bir maç oynadık ve istediğim kalite seviyesine her maçta çıkamadık. Elimizde yeteri kadar çözüm yoktu. Yeterince çözüm olduğunda takımım 3 günde bir maç yapmadığında istediğim yüzde yüz performansı sergiliyor.”

 

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir