UEFA Konferans Ligi: Fenerbahçe’nin Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

Konferans Ligi’nde son 16 tutu maçlarının tamamlanmasının ardından Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri de belli oldu. Konferans Ligi çeyrek final eşleşmeleri bugün 16.00’da düzenlenecek kura çekimiyle beraber belli olacak.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımını konuk etti. Belçika takımı maçı tel golle kazanmayı başardı ancak turu geçen ilk karşılaşmayı üç farkla kazanan Fenerbahçe oldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final eşleşmeleri 15 Mart Cuma (bugün) TSİ 16.00’da düzenlenecek kura çekimiyle beraber belli olacak. Kura çekimi İsviçre’nin Nyon Kenti’nde düzenlenecek.

Sarı Lacivertlilerin muhtemel rakipleri:

Aston Villa (İngiltere)
Club Brugge (Belçika)
Fiorentina (İtalya)
Lille (Fransa)
Olympiakos (Yunanistan)
PAOK (Yunanistan)
Viktoria Plzen (Çek Cumhuriyeti)

Konferans Ligi’nde çeyrek final maçları 11 ve 18 Nisan’da, yarı final maçları 3 ve 10 Mayıs’ta, final maçı ise 29 Mayıs’ta Yunanistan’ın başkenti Atina’daki Ayasofya Stadyumu’nda oynanacak.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi’nde, son 16 turu rövanş maçları tamamlandı ve çeyrek finale kalan 8 takım belli oldu. Turnuvada çeyrek finale kalan takımlar şöyle:

West Ham (İngiltere)
Liverpool (İngiltere)
Milan (İtalya)
Roma (İtalya)
Atalanta (İtalya)
Leverkusen (Almanya)
Benfica (Portekiz)
Marsilya (Fransa)

Avrupa Ligi’nde ise çeyrek final maçları 11 ve 18 Nisan’da, yarı final maçları 3 ve 10 Mayıs’ta, final maçı ise 22 Mayıs’ta İrlanda’nın başkenti Dublin’deki Aviva Stadyumu’nda olacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan takımlar ise şöyle:

Arsenal (İngiltere)
Atletico Madrid (İspanya)
Barcelona (İspanya)
Bayern Münih (Almanya)
Borussia Dortmund (Almanya)
Manchester City (England)
Paris St-Germain (Fransa)
Real Madrid (İspanya)

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçları 9-10-16-17 Nisan’da, yarı final maçları 30 Nisan ile 1-7-8-10 Mayıs’ta, final maçı ise 1 Haziran’da Londra’daki Wembley Stadyumu’nda oynanacak.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir