UEFA Konferans Ligi: Fenerbahçe Ve Beşiktaş’ın Grupları Belli Oldu

UEFA Konferans Ligi’nde yer alan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın grupları ve rakipleri belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Galatasaray’ın grup aşamasındaki rakipleri dün belli olmuştu.

Haber Merkezi / Avrupa’da kulüp düzeyinin 3 numaralı kupası UEFA Konferans Ligi’nde ön elemelerin sona ermesiyle torbalar da belli oldu. Kuraya Fenerbahçe 1, Beşiktaş ise 3. torbadan katıldı.

Monako’daki Grimaldi Forum’da yapılan kura çekiminde eşleşmeler şöyle oldu:

A Grubu: Lille, Slovan Bratislava, O. Ljubljana, Klaksvik

B Grubu: Gent, M. Tel Aviv, Zorya, Breidablik

C Grubu: Dinamo Zagreb, Viktoria Plzen, Astana, Ballkani

D Grubu: Club Brugge, Bodo/Glimt, Beşiktaş, Lugano

E Grubu: AZ Alkmaar, Aston Villa, L. Varşova, Zrinjskii

F Grubu: Ferençvaroş, Fiorentina, Genk, Cukaricki

G Grubu: Frankfurt, PAOK, HJK Helsinki, Aberdeen

H Grubu: Fenerbahçe, Ludogorets, S. Trnava, Nordsjaelland

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Galatasaray’ın grup aşamasındaki rakipleri dün belli olmuştu. A Grubu’nda yer alan Galatasaray’ın rakipleri, Almanya temsilcisi Bayern Münih, İngiltere temsilcisi Manchester United ve Danimarka temsilcisi FC Kopenhag.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Beşiktaş ile Dinamo Kiev, Beşiktaş Park’ta karşı karşıya gelmiş ilk maçı 3-2 kazanan Beşiktaş, bu maçı da 1-0 kazanarak adını gruplara yazdırmıştı.

UEFA Konferans Ligi’nde Twente ile Fenerbahçe, De Grolsch Veste Stadı’nda karşı karşıya gelmiş, ilk maçı 5-1 kazanan Fenerbahçe, bu maçı da 1-0 kazanarak, adını UEFA Konferans Ligi’nde gruplara yazdırmıştı.

Türkiye’yi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsil eden Adana Demirspor, Genk ile Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya gelmiş, Genk’e penaltı atışları sonucunda 5-4’lük skorla mağlup olarak Avrupa macerasına nokta koymuştu.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir