Trabzonspor, Ligde 5 Maç Sonra 3 Puan Aldı

Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor ile MKE Ankaragücü, Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Haber Merkezi / Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 45+1. ve 62. dakikada Umut Bozok kaydetti. Trabzonspor, bu galibiyet ile puanını 48’e yükseltirken, Ankaragücü ise 35 puanda kaldı.

Trabzonspor bir sonraki hafta Fenerbahçe’ye konuk olurken Ankaragücü ise sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak.

Karşılaşmadan dakikalar

10. dakikada Marek Hamsik’in ayağına basan Kitsiou’ya karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar direkt kırmızı kart gösterdi. Karta tepki gösteren Teknik Direktör Tolunay Kafkas da kırmızı kart ile oyun dışına gönderildi. Stelios Kitsiou ve teknik direktör Tolunay Kafkas, Antalyaspor karşısında yer alamayacak.

38. dakikada Bardhi’nin ceza sahası yayı üzerinden vuruşunda top üstten auta çıktı. 45+1. dakikada Trabzonspor, Umut Bozok’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bartra’nın ceza sahası içine yerden gönderdiği topu önüne alan Umut Bozok’un penaltı hoktasına yakın yerden vuruşunda top kaleci Gökhan’ın sağından ağalarla buluştu.

59. dakikada Diack’ın pasında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Taylan Antalyalı’nın sert şutunda, meşin yuvarlak üsten auta çıktı. 62. dakikada Trabzonspor farkı 2’ye çıkardı. Doğucan Haspolat’ın soldan yerden ortasında, kaleci ile karşı karşıya kalan Umut Bozok, topu yerden filelere gönderdi: 2-0

77. dakikada kaleci Uğurcan Çakır ile çarpışan Beridze, sedye ile oyunu terk ederken yerini Fıratcan Üzüm’e bıraktı. 85. dakikada Doğucan Haspolat’ın uzak mesafeden şutunda kaleci Gökhan Akkan, sol köşesine gelen topu iki hamlede kornere çelmeyi başardı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir