Trabzonspor, Kasımpaşa’yı Tek Golle Geçti

Süper Lig’in 24. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Mücadele Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Haber Merkezi / Trabzonspor’a galibiyeti getiren golü 6. dakikada Edin Visca kaydetti. Trabzonspor, bu galibiyet ile puanını 57’ye yükseltti. Kasımpaşa ise 27 puanda kaldı.

Trabzonspor, Süper Lig’in 24. haftasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek. Kasımpaşa ise Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.

Karşılaşmadan dakikalar;

6. dakikada Edin Vsica sahneye çıktı ve Trabzonspor’u 1-0’lık üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Sol kanattan topu alan Andreas Cornelius, ceza sahası dışındaki Dorukhan’a gönderdi o, hemen penaltı çizgisi üzerindeki Visca’yı düşündü, Visca sol ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

19. dakikada sağ kanattan Florent Hadergjonaj’in ceza sahası içine doğru ortasında arka taraftan topu iyi takip eden Eren vuruşunda top kaleci Uğurcan’da kaldı. 41. dakikada sağ taraftan Ben Ouanes’in ortasında kale sahası içinde Uğurcan Çakır, zamanında çıkarak Ahmet Emin’den önce topu kontrol etti.

44. dakikada Edin Visca’nın sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Vitor Hugo’nun kafa vuruşunu kaleci Ertuğrul kontrol etti. 45. dakikada Trabzonspor savunmasından seken top, Ahmet Emin’in önüne düştü. Bu oyuncunun yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak Denswil’den döndü.

51. dakikada Kasımpaşa tehlikeyi yaratan taraf oldu. Kasımpaşa’da Mamadou Fall sağ kanattan içeriye iyi girdi pasını Haris Hajradinovic’e gönderdi, o yanındaki Florent Hadergjonaj’a bıraktı onun ortasında savunma araya girdi. 68. dakikada Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Eysseric’in vuruşunda top direkten döndü. Kasımpaşa’da Valentin Eysseric kaleyi cepheden gören bir noktadan sağ ayağıyla müthiş vurdu ancak top direkten oyuna alanına geri geldi.

75. dakikada Bruno Peres ile Eysseric arasında yaşananların ardından Zorbay Küçük iki oyuncuyu da yanına çağırdı. Sarı kartını tam gösterecekken kendisini alkışlayan Bruno Peres’e 2. sarı karttan kırmızı kartı gösterdi. Kasımpaşa’da ise Eysseric önceden sarı kartı bulunması nedeniyle kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Böylece her iki takım da oyuna 10 kişi ile devam etti. Bu yaşananların ardından Kasımpaşa’nın teknik sorumlusu Sami Uğurlu da kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

79. dakikada Trabzonspor farkı 2’ye çıkartma şansını değerlendiremedi. Sağ kanattan topu alan Serkan arka direğe doğru müthiş kesti orada kafayı Andreas Cornelius ancak top Ertuğrul’da kaldı. 90+4. dakikada Kasımpaşa skoru eşitleme şansından yararlanamadı. Sol kanatta kullanılan köşe vuruşunu savunma karşıladı, dönen topa Mamadou Fall ceza sahası dışından vurdu ancak top üstten auta gitti.

Stat:Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi

Hakemler: Zorbay Küçük, Ali Saygın Ögel, Esat Sancaktar

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Denswil, Hugo, Puchacz, Dorukhan Toköz (Dk. 71 Berat Özdemir), Siopis, Abdülkadir Ömür (Dk. 77 Serkan Asan), Visca (Dk. 90+1 Bakasetas), Nwakaeme (Dk. 71 Yusuf Erdoğan), Cornelius (Dk. 90+1 Djaniny)

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Tarkan Serbest, Brecka, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Travnik (Dk. 46 Eysseric), Ahmet Engin (Dk. 46 Fall), Ben Quanes (Dk. 87 Tunay Torun), Hajradinovic, Umut Bozok

Goller: Dk. 6 Visca (Trabzonspor)

Kırmızı Kartlar: Dk. 75 Peres (Trabzonspor) Dk. 75 Eysseric, Dk. 75 Sami Uğurlu (Teknik sorumlu) (Kasımpaşa)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir