TFF Son Noktayı Koydu: Süper Kupa, 7 Nisan’da Oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşmasının daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da Şanlıurfa’da oynanacağını açıkladı.

Haber Merkezi / Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Kupa karşılaşmasının tarihiyle ilgili açıklama yaptı. TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, daha önce 21 Şubat 2024 tarihinde duyurulduğu gibi, 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30’da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacaktır.”

Ne olmuştu?

Fenerbahçe, Süper Kupa karşılaşmasının tarihinin değiştirilmesi için TFF’ye resmen başvuruda bulunmuştu. UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükselmesiyle Fenerbahçe sıkışık fikstür nedeniyle maçın tekrar ertelenmesini talep etmişti. Fenerbahçe, çeyrek finalinde 11 Nisan’da Olympiakos ile karşılaşacak.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bize iletilen, 7 Nisan’da oynanacağı şeklindedir. Galatasaray’ın bir yönetimi var, böyle bir talep geldiğinde değerlendirme yapılacaktır” açıklaması yapmıştı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir