Sinan Oğan’dan “Adaylıktan Çekilecek” İddialarına Yalanlama

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ile Türkiye İttifakı Partisi’nden oluşan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, adaylıktan çekileceği yönündeki iddiaları yalanladı: Daha yeni başladık, isteyen varsa bizim lehimize çekilebilir.

Haber Merkezi / Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da, Sinan Oğan’ın adaylıktan çekileceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını açıkladı: Zafer yakın, meşaleleri yakın.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin bugün düzenlediği basın toplantısında cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamasının ardından, ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, kendisinin de adaylıktan çekilebileceği yönündeki söylentilere açıklık getirdi.

Sinan Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda söylentileri yalanlayarak adaylığının sürdüğünü vurguladı:

Oğan, “Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk Tv’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz” ifadelerini kullandı.

Sinan Oğan daha sonra yaptığı diğer paylaşımda ise cumhurbaşkanı adaylığından çekilmeyeceğini bir kez daha vurgulayarak, “Daha yeni başladık, isteyen varsa bizim lehimize çekilebilir” dedi.

Zafer Partisi Lideri Özdağ’dan açıklama

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın adaylıktan çekileceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iddiaların yalandan ibaret olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir. Zafer Partisi ve Sinan Oğan Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın.”

Zafer Partisi Lideri Özdağ, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

“Sinan Oğan adaylıktan niye çekilsin? Muharrem İnce çekildi. FETÖ, Muharrem İnce ile ilgili bir psikolojik savaş yaptı, kaset kumpası kurdu ve çekildi. Bunun Sinan Oğan ile ne ilgisi var. Olmayan miting nasıl iptal edilsin. Yarın miting yoktu, ziyaret vardı. Bizim program dinamik gelişiyor. Ben de önümüzdeki gün Ankara’dayım birlikte programımızı yapacağız. Kendisi de bu akşam programda olacak. Bu tür şeylerin gerçeklikle hiçbir ilgisi yok.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir