Şenol Güneş: Oynadığımız Oyunun Üstüne Koymalıyız

Galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, “Bir ışık göründü ama yeterli değil. Elimizdeki kadronun biraz daha geliştiğini gördüm. Herkesin iyi niyetle çalıştığını gördüm. Oynadığımız oyunun üstüne koymalıyız” dedi.

Haber Merkezi / Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan Beşiktaş, 3-1 galip ayrıldı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şunları söyledi:

“Atmosfer harikaydı. Futbol oynamak için her şey iyiydi. İstekliydik ama çıkarken çok top kaybı yaptık. İlk yirmi dakika istediğimizi yapamadık. Rakip ilk şutunda golü buldu. Pozisyonlar bulduk, goller bulduk ve savaştık. Yediğimiz golden sonra oyuna hakim olduk ve pas yüzdemiz arttı. Kazandığımız topları iyi kullandık.

Oyuncularım gayret gösterdi. Hak ettiğimiz bir sonuç aldık. Daha çok gol bulabilirdik. Rakibin gol atma isteğine oyuncularım savaşarak cevap verdi. İkinci yarıda çok kart gördük. Taraftar oyuncu bütünleşmesini bir kez daha gördük. Bir ışık göründü ama yeterli değil. Elimizdeki kadronun biraz daha geliştiğini gördüm.

Herkesin iyi niyetle çalıştığını gördüm. Oynadığımız oyunun üstüne koymalıyız. Taraftarlarımıza mahcup olmamak için çalışan oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi top yapan bir ekip olmalıyız. Bu konuda sıkıntılarımız var. Pas yapabilecek bir takımız ama şu an iyi yapamıyoruz.

Beni sevmeyenler için bile bir şeyler yapmayı düşünen bir insanım. Sevenlerin de sevgisine cevap vermek istiyorum. Bunun için çok çalışmalıyım. Bana bir görev verildi, taraftar da bana destek oluyor. Taraftarlarımızı mutlu etmek için buradayız. İnşallah kötü sonuçlar görmeyiz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir