Şenol Güneş: Hedefimiz Üç Kulvarda Yarışmak

Tirana galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “İlk resmi maçımızı oynadık. Oyunun kontrolü genel olarak bizdeydi. Sezon başında fiziksel olarak dalgalanmalar olabilir. Oyuncularım ellerinden gelen gayreti gösterdiler” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Sıcak havada bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Avantajlı bir skor elde ettik. Orada da kazanacak oyunu oynamalıyız. Gol yemeden üçüncü golü bulmak istiyorduk. Her geçen gün yukarı gideceğimizi düşünüyorum.

Takım halinde iyi oynamaya çalışıyoruz. Maça başlayan ve oyuna sonradan dahil olan oyuncular gereken katkıyı verdiler. Semih beni sevindirdi ama zamana ihtiyacı var. Hedefimiz üç kulvarda yarışmak. Bu süreçte her oyuncuya ihtiyacımız var.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tirana galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş’in açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Sezonun ilk resmi maçına çıktık. Rakibimizin oyun anlayışını biliyorduk. Kapalı oynadılar ve kontratağa çıkmaya çalıştılar. Oyuncularımız ilk resmi maçına çıktı ve istekli bir performans sergilediler. Oyun kontrolü bizdeydi. Akıllı ve sabırlı bir oyun oynadık. Rakibi çok fazla çıkarmadık. Yemememiz gereken bir gol yedik.

Sezonun ilk müsabakasında olabilecek bir durum. Tirana sezonu bizden önce açtığı için daha dirençli göründü. Hatta daha da dirençli olmalarını bekliyordum. Yediğimiz gol maçtaki en büyük hatamızdı diyebilirim. Henüz sezon başındayız. Sezon başlarında 6-8 hafta aralığındaki adaptasyon sürecini iyi geçirmemiz gerekiyor.

Takım olarak istekli ve iyi bir performans gösterdik. Fakat tam olarak hazırız diyemeyiz. Önemli olan bu süreçte kayıpsız yol almamız gerekiyor. Yoksa burada kaybedilen puanlar sezon sonunda sıkıntı oluşturabiliyor. Genel olarak oyuncuların iştahından memnunum. Kazanmak güzel şey.

Transferlerin takımın oyun düzenini geliştirmesi gerekiyor. Transfer edeceğimiz oyuncu bizi isteyecek. Beşiktaş’ın panik yapacak hiçbir sorunu yok. Üzüldüğümüz, çalışan bir arkadaşımızın ayrılması oldu. Bizlere verilen destek taraftara geri dönecek. Bu maçta taraftarın desteğini gördük. Hatamız olacaktır ama suçumuz olmayacaktır. Bu, hepimiz için geçerli. Farklı görüşler bizi daha da geliştirsin.

Semih ve Ege sonradan girdi ve bence ikisi de iyi performans gösterdi. Semih golünü de attı. Onlar oyuna girerken, çıkan oyuncularımız da kötü değildi. Bu döngü bu sene daha fazla karşılaşacağımız bir durum olacak. Güvendiğimiz, beklentimiz olan genç oyuncularımızı hak ettikleri forma ile sahada göreceğiz. Devamlılıklarını gösterecekleri performans belirleyecek.

Rachid Ghezzal’ın bugün sahada olmasını isterdim. Şanssızlık yaşadı ve sakatlığı var. Ama şunu söyleyebilirim ki her gün daha da iyiye gidiyor. İnanıyorum ki kısa süre içerisinde gösterdiği çaba ile aramıza dönecektir. Onu tekrar sahada görmek için bekliyoruz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir