Şenol Güneş: Hak Ettiğimiz Bir Galibiyet

Adana Demirspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi oyunun üstüne neler koyabiliriz onu düşünmeliyiz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Deplasmanda dört gollü galibiyet güzel bir sonuç” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Beşiktaş büyük bir camia. Bir kişinin olmasından ya da olmamasından etkilenmez. Her oyuncu benim için önemlidir. Yönetim, taraftar ve oyuncuların bir takım olduğunu hissediyorum. İdari ve teknik yapı iyi olmazsa hiçbir kulüp iyi olamaz. Taraftarlar oyuncularımızdan güzel şeyler bekliyor.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-1’lik Adana Demirspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu Güneş’in açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“İlk yarıda yediğimiz gol oyunda neden olmadığımızı gösteren bir olaydı. Hem topu kullanmada hem de rakibi karşılamada sorunlarımız vardı. Rakipte kaliteli oyuncular vardı. İlk yarıdaki oyun bizim oyunumuz değildi. Bu yılın başarılı bir takımına karşı oynadık.

İkinci yarının başında attığımız gol rakibin direncini kırdı, sonrasında kontrol bize geçti. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi oyunun üstüne neler koyabiliriz onu düşünmeliyiz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Deplasmanda dört gollü galibiyet güzel bir sonuç. Beşiktaş büyük bir camia.

Bir kişinin olmasından ya da olmamasından etkilenmez. Her oyuncu benim için önemlidir. Yönetim, taraftar ve oyuncuların bir takım olduğunu hissediyorum. İdari ve teknik yapı iyi olmazsa hiçbir kulüp iyi olamaz. Taraftarlar oyuncularımızdan güzel şeyler bekliyor.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir