Nostradamus’un 2024 İçin Yaptığı 4 Kehanet

16. yüzyılda yaşayan Fransız astrolog Nostradamus’un (Michel de Nostredame) 1555 yılında yayınlanan Les Propheties eserindeki kehanetleri dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Haber Merkezi / Nostradamus’un kehanetlerinin doğruluğuna ilişkin yorumlar çoğu zaman zorlayıcı olsa da yüzyıllar boyunca tartışmalara yol açmış ve okuyucuların ilgisini çekmiştir.

Nostradamus’un 2023 yılı kehanetlerine ilişkin yorumlar farklılık gösterse de, kehanetler, yaklaşmakta olan bir savaşa, kötüleşen iklim krizine ve büyüyen toplumsal huzursuzluklar gibi sorunları önceden haber vermiş görünüyor.

Nostradamus’un 2024 yılı için kehanetleri ise, çevresel felaketler de dahil olmak üzere potansiyel felaketlere işaret ediyor. İşte Nostradamus’un 2024 yılına ilişki bazı kehanetleri:

İklim felaketleri: Nostradamus, günümüzde yaşanan ve 2024 yılında da yaşanması olası şiddetli hava anormalliklerine işaret ediyor. Nostradamus’un “kurak toprak” ve “büyük sellere” gönderme yapan cümleleri, potansiyel olarak aşırı iklim olaylarına işaret ediyor.

Papalık değişikliği: Nostradamus, önümüzdeki yıl için yeni bir Papa olasılığına değiniyor. Papa Franciscus’un yaşı ve sağlık sorunları Vatikan’da olası bir Papa değişikliği olası görünüyor. Ancak Nostradamus’un kehaneti, yeni Papa’nın “zayıf görüşlü” olacağı yönünde de bir uyarı taşıyor

Birleşik Krallık’ta taht değişikliği: Nostradamus’un bir başka kehaneti Birleşik Krallık’ta kraliyet çevrelerinde yaşanabilecek olası huzursuzluklara işaret ediyor. Kehanete ilişkin yorumlar farklılık gösterse de, “Adaların Kralı” olarak bilinen bir şahsın tartışmalara maruz kalacağı ve sonunda görevden alınacağı yönünde.

Kehanet, Kral III. Charles’ın tahttan çekileceği ve Prens William’ın yerine Prens Harry’in kral olacağı şeklinde yorumlanıyor.

Artan jeopolitik çatışmalar: Nostradamus’un 2024 yılına ilişkin kehanetleri küresel siyaset alanına da uzanarak potansiyel jeopolitik gerilimlere işaret ediyor. Kehanete ilişkin yorumlar, Çin’in artan etkisi ve onun modern ‘Soğuk Savaş’a benzer yeni bir gerilim çağını tetikleme potansiyeli etrafında dönüyor.

Kehanette ‘Kızıl düşman’a yapılan atıfla birlikte ‘deniz savaşı’ndan söz edilmesi, Çin ve ABD’yi kapsayan potansiyel bir çatışmaya ilişkin varsayımları gündeme getiriyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir