Memleket Partisi Milletvekili Adayı Canlı Yayında İstifa Etti

Memleket Partisi Hatay İl Başkanı ve 2. sıra milletvekili adayı Hüseyin Ata Kaşgöz, canlı yayınında istifa ettiğini açıkladı. Kaşgöz, “Muharrem İnce’nin tek derdi Kılıçdaroğlu’na kaybettirmek” dedi.

Memleket Partisi’nden 850’nin üzerinde istifa olduğunu söyleyen Kaşgöz, “Ne yazık ki bu istifa eden arkadaşların kimlik bilgileri genel merkezde olduğu için ikinci gün tekrardan kayıtları yapılıyor.

Bir daha e-Devlet’ten istifa ediyorlar, iki gün sonra bir daha üye yapılıyorlar. Sayıştay’daki rakam düşmesin diye bu yola da başvuruluyor.” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi’nde istifalar sürüyor. Son olarak partinin Hatay İl Başkanı ve 2. sıra milletvekili adayı Hüseyin Ata Kaşgöz, Halk TV canlı yayınında istifa ettiğini açıkladı.

“Muharrem İnce’nin tek derdi Kılıçdaroğlu’na kaybettirmek” diyen Memleket Partisi kurucusu Kaşgöz, şöyle konuştu: Muharrem İnce ile birebir görüşmelerimizde kendisinin cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini, bir ‘bölen’ olacağımızı halkın karşısına çıkamayacağımızı söyledim. Bana verdiği cevap, ‘olmaz, kazanırım.’ Ama altında yatan sebep, Kemal Kılıçdaroğlu’na duyduğu kin ve nefret. Bunu bir türlü önleyemedik.

“850’nin üzerinde istifa oldu”

Memleket Partisi’nden 850’nin üzerinde istifa olduğunu öne süren Kaşgöz, şu ifadeleri kullandı: Ne yazık ki bu istifa eden arkadaşların kimlik bilgileri genel merkezde olduğu için ikinci gün tekrardan kayıtları yapılıyor. Bir daha e-Devlet’ten istifa ediyorlar, iki gün sonra bir daha üye yapılıyorlar. Sayıştay’daki rakam düşmesin diye bu yola da başvuruluyor.

Memleket Partisi Antalya milletvekili adayı Av. Şefika Aygüneş, “Erzurum mitinginde yaşananlar göstermektedir ki bu iktidar ilk turda değişmelidir. Elinde Türk bayrağı olan kadınımızın ve çocuğumuzun yüzünden kanlar akan fotoğrafı, siyasete girme nedenim ile içinde bulunduğum noktayı sorgulatmış bulunmaktadır.

17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren kurucusu olduğum, Genel Disiplin Kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı yaptığım Memleket Partisi’nden istifa etme gereği duyuyor, Antalya Milletvekili adaylığımdan çekiliyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi: Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır!” sözleriyle hem adaylıktan çekildi hem de partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Memleket Partisi kurucu üyelerinden Ahmet Meşe partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. İstifa duyurusunu sosyal medya hesabı üzerinden yapan Ahmet Meşe, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde bu gerçekten hareketle, farklı görüşlerdeki siyasi partilerin ve kişilerin bir araya geldiği Millet İttifakının desteklenmesi gerektiği inancındayım” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir