“Mehmet Şimşek İstifa Etmek İstedi” İddialarına Yalanlama

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın “Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa etmek istedi” iddialarına İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yalanlama geldi.

Haber Merkezi / Bu tür haberlerin piyasalarda tedirginlik yaratma ve güvensizlik oluşturma amaçlı olduğunu belirten İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İtibar etmeyiniz”

“Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi” iddiası doğru değildir. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz.”

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Mehmet Şimşek’in istifa etmek istediğine dair bir iddia dile getirerek, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

“Zamcı bakan Mehmet Şimşek’in görevinden istifa etmek istediği ve araya Cevdet Yılmaz’ın girerek, kendisini zor ikna ettiği duyumu var. Doğruysa, neden istifa etmek istediğini ve ne vaadler alarak istifadan vazgeçtiğini elbette ilerleyen zamanda öğreniriz. Siyasal islamcılar birbirine düşecek! Çünkü ülkeyi birlikte batırdılar ve çıkışı bulamıyorlar! Herkes diğerine çöküşün faturasını kesmek istiyor!”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir