Kütahya: Gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesi

Gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesi; Kütahya’nın Merkez İlçesi, Balıklı Mahallesi, Kanaat Sokak üzerinde yer almaktadır.

19.10.2009 tarihinde Kütahyalı kıymetli çocuk edebiyatı yazarı Gülten Dayıoğlu ve Kütahya Belediyesinin katkılarıyla kurulmuş olup yeni binasında hizmet vermektedir.

Gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesi koleksiyonu şimdilik 2125 adet çocuk ve gençlik kitabıyla okuyucunun faydalanılmasına sunulmuş olup, her geçen gün zenginleşmeye devam etmektedir.

Gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesinde Ödünç kitap alabilmek için nüfus cüzdanı ve adres bilgileri kaydedilerek üyelik yapılmaktadır.

Üyelik ücretimiz sembolik tutulmuş ve senelik 2.5 TL olarak belirlenmiştir. Üyelik kaydının adres ve okul durumundaki değişikliklerin tespit edilebilmesi ve ödünç takibinin yapılabilmesi için her sene yenilenmesi gerekmektedir.

Üyelik şartlarına uygun olarak açık raf sistemiyle çocuklarımız istedikleri kitapları raflardan seçerek ödünç alabilmektedir. Bulunduğu tarih itibarıyla çocuk kütüphanenin üye sayısı 986 dır.

Kitaplar katalog bilgileri bilgisayar ortamında kütüphane programına kaydedilmekte ve katalog taraması bilgisayardan yapılmaktadır.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir