Kılıçdaroğlu’ndan Kendisini Hedef Alan Erdoğan’a Jet Yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “helalleşme” açıklaması üzerinden kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi.

Voleybolcu Ebrar Karakurt ile özdeşleşen ‘dedim olabilir’ sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt veren Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; Şahıs bugün grup toplantısında “Bay Kemal, kadir kıymetimi bilmedi” demiş; dedim olabilir.

Voleybolcu Ebrar Karakurt’un bir şampuan reklamında oynarken söylediği söz, Karakurt ile özdeşleşti. Karakurt, reklamda, “Şampuan reklamında kısa saçlı kız mı olur dediler, dedim olabilir” diye başladı ve “Dedim olabilir” sözü dillere pelesenk oldu.

Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin bugünkü grup toplantısında Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ açıklamasını eleştirerek, “Ey Kılıçdaroğlu sen önce başörtülü kızlarımızdan, bacılarımızdan helallik dile. Utanmadan, sıkılmadan, hala diyorsun ki ‘Onların hukukunu biz koruduk’. Hayatın yalan! Biz bu işin gerisindeki niyeti görmesek, diyeceğiz ki olabilir, insan değişebilir. Bay Kemal, ben seninle ilgili kazandığım davaları geri çektim mi? Çektim ama sen bunların kıymetini anlamadın. Sende bunu anlayacak bir yüz de yok. CHP aynı CHP, Kılıçdaroğlu aynı Kılıçdaroğlu, zihniyet aynı zihniyet. Sadece bunlara verilen rol değişti.” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir