Ispanaklı Ve Ton Balıklı Salata, Malzemeleri, Hazırlanışı

İyi bir salata yapmak hiç de zor değil. Ispanaklı ve ton balıklı salata sadece damak tadınıza hitap etmeyecek, aynı zamanda eksiksiz bir yemeğin tadını çıkarmanızı sağlayacak.

Haber Merkezi / Öyleyse yapımı o kadar zor olmayan tarifimiz, verilen adımları takip ederek sevdikleriniz için yapın! Ortalama 15 dakikada hazırlayacağınız bu tarifi denedikten sonra yorum bölümüne değerlendirebilirsiniz.

Malzemeleri;

8 adet çeri domates
400 gr. ıspanak
200 gr. beyaz peynir
Zeytin
1 kırmızı soğan
2 kutu ton balığı
Yağ
Tuz ve öğütülmüş karabiber

Hazırlanışı;

Tüm malzemelerinizi hazırlayın, başlayalım… İlk önce ıspanak yapraklarını saplarından ayırın, akar su altında iyice yıkayın ve kurutun, bir salata kasesine aktarın.

Ardından çeri domatesleri yıkayıp ikiye bölüp salata kasesine koyun. Soğanı soyun ve jülyen şeritler halinde kesin domatesleri koyduğunuz kaseye ekleyin. Peyniri küp küp kesin ve salata kasesine aktarın. Ondan sonra zeytin ve ton balığını salata kasesine koyun.

Şimdi salatayı nazikçe karıştırın. Son olarak, biraz yağ, karabiber ve tuz ekleyin ve tekrar tatların karışması için karıştırın. Kısa bir süre buzdolabında beklettikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun…

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir