Hande Yener, Yine Dikkatleri Üzerine Çekti

Marmaris’te hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü şarkıcı Hande Yener, sahne kıyafetiyle de tüm dikkatleri üzerine çekti. Yener’in tarzı hayranları tarafından fazla iddialı bulundu. Ünlü şarkıcı, daha önce yaptığı bir açıklamada, “Daha açık ve cesurunu giyeceğim” ifadelerini kullanmıştı. 

Haber Merkezi / Daha önce yaptığı bir açıklamada ‘daha açığını giyeceğim’ diyen Hande Yener, dediğini Marmaris’te verdiği konserde yaptı. Giydiği sıra dışı sahne elbisesiyle göz dolduran Hande Yener’in tarzı hayranları tarafından fazla iddialı bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda mayoyu andıran bir kıyafetle sahneye çıkan Hande Yener, gelen tepkilerin ardından, “Daha açık ve cesurunu giyeceğim. O kadar spor yaptık, tabi ki böyle giyineceğiz. Sahnede kumaş kıyafet bizi boğuyor” şeklinde konuşmuştu.

Hande Yener, çıkış yaptığı 2000’lerin başından itibaren pop listelerinde üst sıralara yükselen şarkılarıyla kendine yer edindi. Müziğinin yanı sıra kıyafetleri ve değişkenlik gösteren imajıyla da adından bahsettirdi.

Zaman zaman müzikal tarzında da değişiklikler yaptı; bir dönem pop müzikten elektronik müziğe geçiş yapsa da bu dönem kısa sürdü ve tekrar pop müzik yapmaya başladı. Kariyerindeki değişken adımları köşe yazarları tarafından birçok kez incelenerek yorumlandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir