Fenerbahçe, Rodrigo Becao’yu Kadrosuna Kattı

Ryan Kent, Umut Nayir, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Alexander Djiku ve Sebastian Szymanski’yi kadrosuna katan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Udinese Calcio formasını giyen 27 yaşındaki Brezilyalı stoper Rodrigo Becao ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Haber Merkezi / Udinese Calcio kulübüne toplam transfer bedeli olan 8.312.500 Euro 3 sene içerisinde 5 eşit taksitle ödeneceği açıklanırken, Brezilyalı stoperin yıllık ücretine dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Brezilyalı stoper Rodrigo Becao, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco yer aldı.

İmzaların atılmasının ardından ilk röportajını veren Rodrigo Becao, “Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma imza attıktan sonra zaten başka bir duygu hissetmeniz mümkün değil.

O yüzden bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu forma ile pek çok kupa kazanmayı umuyorum. Biliyorum ki burası çok büyük, devasa bir kulüp. Fenerbahçe her zaman kupalar için mücadele eden bir takım. Benim hedeflerim de aynı.

Lig, Türkiye Kupası ve Konferans Ligi’nde mücadele edeceğiz, mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum. Fenerbahçe taraftarları, burada olduğum için çok mutluyum. Sizleri yakında stadyumda görmeyi umuyorum, doldurun stadyumu, sizler fark yaratıyorsunuz” dedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir