Erdoğan, Canlı Yayını Erken Bitirdi: Midemi Üşütmüşüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir canlı yayında soruları yanıtlarken yayın kesildi. Kısa süre sonra ekrana dönen Erdoğan, “midesini ciddi manada üşütmüş olduğunu” söyledi ve programdan erken ayrıldı. 22:00’de başlaması gereken program 23:30’da başlamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınına katıldı. Kanal 7 ve Ülke TV’nin ortak canlı yayının saat 22.00’de başlayacağı açıklanmıştı. Ancak yayın 23.30’da başladı.

Erdoğan, “Koalisyon ortakları verdikleri her sözle terör örgütlerine, teröristlere ümit veriyor. Cezaevindeki teröristler şu an 14 Mayıs’ı bekliyor” diyerek muhalefeti eleştirdi.

23.40 sıralarında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Erdoğan’a “seçimi kazanırsa yeni kabinede mevcut bakanlardan kimsenin olup olmayacağını” ve “kampanya paketlerindeki somut taahhütlerini” sordu.

Erdoğan’dan yanıt gelmezken, kamera Hasan Öztürk üzerinde sabitlendi. Öztürk reklama gidilmesini isterken, ekrana “Eyvah eyvah” sesi yansıdı ve kameralar Erdoğan’ı göstermeden program birden kesildi.

Kamera önünde yaklaşık 15 saniye süren sessizlik sırasında Hasan Öztürk, bir ara hızla yerinden kalkmak istedi ancak tekrar koltuğuna oturdu. Program, verilen aradan yaklaşık 20 dakika sonra, 00.07 sıralarında tekrar başladı.

Yorgun olduğu gözlenen Erdoğan rahatsızlanmasıyla ilgili olarak, “Dün ve bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı, midemi ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Dedim ki ‘Artık söz verdik, gideceğiz’. Tabii bu yoğun mesai içinde biz de zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum” dedi.

Erdoğan daha sonra “Ekranları başında bizi izleyen tüm vatandaşlarımdan da aflarını özellikle rica ediyorum. Yarın Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren açılışı var…Ülkemiz için çok çok önemli bir adım olacak…Yarın inşallah birlikte olmak üzere” diye konuştu ve program erken bitirildi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımızın sağlığı gayet iyidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığının gayet iyi olduğunu belirterek, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” paylaşımında bulundu.

Öte yandan Programın erken bitirilmesi sonrası muhalefet liderleri Erdoğan’a geçmiş olsun mesajları iletti.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından “Sayın Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.” mesajını paylaştı.

DEVA lideri Ali Babacan “Kısa süreli rahatsızlık yaşayan sayın Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkece, seçim sürecini de sonrasını da sıhhatle geçirmeyi temenni ediyorum.” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu “Katıldığı televizyon yayını sırasında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.” iletisini paylaştı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir