Emre Belözoğlu: Hamlelerin Karşılığını Alamadım

Galatasaray mağlubiyeti ardından açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Her hamle yaptığımızda ne yazık ki oyun biraz daha geriye gitti. Bundan dolayı çok üzgünüm” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Her oyuncunun istemesi lazım. Ofansif hamlelerin karşılığını alamadım. İlk 4 için yolumuza devam edeceğiz. Türkiye Kupası’nı da kazanmak istiyoruz.”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray mağlubiyeti ardından açıklamalarda bulundu. Belözoğlu’nun açıklamaları şöyle;

50 bin kişinin önünde, Galatasaray’a karşı oynamak kolay değil. 15-20 dakika bir baskı oluşturdular ki bu da bizim oyun tarzımızla alakalı oldu. Biz, aslında bu kadar bekleyen bir takım değiliz.

İlk 20 dakika oyun Galatasaray’ın istediği gibi gitti. Ondan sonra biz aslında oyunu istediğimiz yere getirdik. Pozisyon da üretmeye çalıştık. Her hamle yaptığımızda ne yazık ki oyun biraz daha geriye gitti. Bundan dolayı çok üzgünüm. Her oyuncunun istemesi lazım.

Ofansif hamlelerin karşılığını alamadım. İlk 4 için yolumuza devam edeceğiz. Türkiye Kupası’nı da kazanmak istiyoruz. Ben Fenerbahçeli Emre’yim ama bir gün Galatasaray’ı çalıştırmam diyemem. Hayat, bana büyük konuşmamayı öğretti.

 

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir